Te milyen betűt adnál az ismerőseidnek? Ez most a legjobb dolog a Facebookon!
Hallottál már a legújabb facebookos kihívásról?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Időről időre felüti a fejét valamilyen új posztáradat a Facebookon. Ezek között volt már érdektelen és kifejezetten idegesítő is, de olykor kifejezetten említésre méltó dolgok terjednek el a közösségi oldalon. Most is ez történt.

A legújabb őrület hasonlít arra, amikor a kedvenc versedet kellett megosztanod, majd kihívnod néhány ismerősödet: most is ezt kell tenned, csak zenével.

Teljen meg zenével a Facebook!

Ezzel a felkiáltással osztogatják egyre többen a kedvenc dalaikat a közösségi oldalon, és hogy ne csak egy semmitmondó YouTube-linket lássanak az ismerősök, a posztolás módját izgalmasabbá és játékszerűvé tették.

A lényeg, hogy mindenkinek, aki lájkolta a zenédet, küldened kell egy véletlenszerű betűt, és ő olyan előadótól tesz majd ki egy számára kedves dalt, akinek a neve ezzel a betűvel kezdődik.

A posztban érdemes feltüntetni, hogy kitől kaptad a betűt - már ha nem te szeretnéd elindítani a láncot az ismerőseid körében -, valami személyes sztorit, gondolatot a megosztott zenével kapcsolatban, és odaírni, hogy aki lájkol, szintén kap majd egy betűt. Nézz meg egy mintaposztot!

"Kaptam egy A betűt Annától. Az én dalom a Hello Adele-tól, mert amióta megjelent, legalább naponta egyszer meghallgatom. Ha lájkolsz, te is kapsz egy betűt, és posztolhatsz vele egy dalt" - majd jöhet a zene linkje.

Kínos fotók a Facebookon

Vannak, akik egyszerűen a posztjaikkal égetik le magukat, mások pedig még képet is mellékelnek hozzájuk. Utóbbiakból szemezgettünk.

Ezt is szeretjük