A jóképű színész nőként is nagyon csinos: vicces fotóit imádják a rajongók
Tom Lenk tarol az Instagramon kis költségvetésű jelmezeivel.

tom-lenk
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok néha egészen furcsa ruhákban jelennek meg, melyekhez még különösebb kiegészítőket választanak. Nincs olyan, aki ezt Tom Lenknél jobban tudhatná, hiszen ő maga is színész, így állandóan a hírességek köreiben mozog, és gyakran lép a vörös szőnyegre.

Az érdekesebbnél érdekesebb divatkreációk megihlették, és úgy döntött, a legemlékezetesebbeket újraalkotja - de olyan tárgyak felhasználásával, melyeket a ház körül talál. Daisy Ridley zöld Vivienne Westwood-estélyije ugyan nem volt kimondottan extrém, de Tom függönyből, kerítéshálóból és szalagokból újraalkotott verziója miatt mégis érdemes ebben a kontextusban beszélni róla.

Robert Pattinson retró összeállítását Tom selyempapírból, párnahuzatból és jógamatracból készítette el.

Celine Dion hófehér outfitje ajándékdobozok, hungarocell, lepedő, asztalterítő, légzőmaszk, ruhazsák és védőszemüveg felhasználásával öltött újra testet.

Victoria Beckham haját harisnya, táskáját egy műanyag zacskóba csúsztatott merevlemez, ruháját pedig két lufi, két homokozóforma, néhány öntapadós jegyzetlap és két fólialéggömb alkotja.

Pár ceruza, csillámos művirág, CD, műcitromszelet, műanyagcső, szalag és egy papírtányér segítségével bárkiből lehet Beyoncé.

Sarah Jessica Parker bizonyára nem gondolta volna, hogy egyszer tésztából, pénzérmékből, tornadresszből és fürdőszobaszőnyegből készítik el a majdnem tökéletes mását.

Lily Collins utánzata esetében a csúszásgátlókból, bevásárlótáskákból és mosodai zsákokból készült ruha is figyelemre méltó, de a smink itt mindent visz.

Tom nagyon csinos Taylor Swiftként is, és ehhez csak egy farmernadrágot, két műanyagtálat, egy övet és egy papírzacskót használt.

A színész olykor a kutyáját is bevonja: Charley gyönyörű volt Rose Byrne-ként göndör parókában és tüllben.

Ezt is szeretjük