Széttrolkodta Beyoncé leghíresebb fotóját a férfi: nem ő az egyetlen áldozata
Az átlagos fickó furcsa szitukba került a képeken.

beyonce
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábban már írtunk Robert Van Impre-ről, vagy ismertebb nevén Average Rob-ról, aki nevéhez hűen egy teljesen átlagos figuraként helyezi magát a legjelentősebb sztármomentumokba. Mégsem véletlen, hogy a hírességek nem emlékeznek rá: ugyanis mindent Photoshoppal oldott meg.

Rob digitális alkotóként, komikusként, valamint a belga Humo komikus magazin újságírójaként dolgozik, így a vicces tematika már régóta a mindennapjai része volt. Instagram-oldalán megosztott sztáros képsorozatán a hírességek leglátványosabb, legizgalmasabb és legintimebb pillanataiban is részt vesz. A végeredmény nagyon ütős: nem lehet kibírni nevetés nélkül.

Furcsa családi portré

Emlékszel arra a pillanatra, amikor Beyoncé megmutatta az ikerbabáit? Average Rob úgy érezte, a híres fotón neki is egyértelműen ott lenne a helye.

Awkward family picture... I wasn't ready! 😕

Average Rob (@averagerob) által megosztott bejegyzés,

Rob az egykori álompár közös fotóján szemtelenül Brad Pitt és Angelina Jolie közé Photoshoppolta magát a motoron, és csalódottságának is adott hangot, hiszen a címhez csak ennyit fűzött hozzá: "régi szép napok... #RIPBrangelina".

Good old days... 😢 #RIPBrangelina

Average Rob (@averagerob) által megosztott bejegyzés,

"A legfurcsább álmom volt múlt éjjel: Ryan Reynolds volt az apám, és Blake Lively cserélte ki a pelenkámat... kétszer." - Rob vizuális formába is öltötte a furcsa képzetét, és a sztárpár James nevű kisfia helyére Photoshoppolta be saját, óriáscsecsemő-szerű képét.

Obama köztudottan imádott kisgyerekekkel fotózkodni, ezért Rob ezt is kihasználta, hogy egy cuki baba képében tetszelegjen: mivel viszont őt már könnyebben leejtené az exelnök, érthető az arcán látható aggodalom is.

Please don't drop me...

Average Rob (@averagerob) által megosztott bejegyzés,

Rob természetesen Pókemberrel is találkozott, sőt állítólag a meleg helyzetből is ő mentette meg. Ezt egyértelműen tudta bizonyítani fotóval.

A lézerkardokkal nagyon vigyázni kell, egy kis figyelmetlenség, néhány óvatlan suhintás, és az ember kézfeje máris a homokban hever.

Don't play with lightsabers they said... It's dangerous they said... 😫 #ClumsyAsFuck

Average Rob (@averagerob) által megosztott bejegyzés,

Láttad már Miley Cirus kutyáját? Nem baj, ha nem: Average Rob Photoshoppolt képén valami sokkal viccesebbet mutatott meg az eredetinél.

Ezt is szeretjük