Széttrollkodták Kardashianék szexi fotóját: a könyvtárosoké jobban sikerült
Így kell elegánsan kritizálni egy túlhájpolt fotót és családot.

kardashianek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha úgy véled, hogy a könyvtárosok unalmas emberek, remek példával tudjuk bizonyítani az ellenkezőjét. Úgy tűnik, hogy azok, akik könyvek között töltik a fél életüket, roppant kreatívan, stílusosan és viccesen tudnak véleményt nyilvánítani.

A nárcisztikus Kardashian család milliók szemét szúrja, nagyon sokan nem kíváncsiak az önmagukat sztároló luxuscelebek életére. Egy róluk készült híres képet figuráz most ki egy jó fej, könyvmoly társaság.

Kicsit sok már a nővérekből

A Hollywood Reporter címlapfotója a Keeping Up with the Kardashians televíziós showműsort hivatott népszerűsíteni. Az új-zélandi Invercargill City Libraries and Archives könyvtár közösségi médiás dolgozói úgy döntöttek, hogy a nagy felhajtással járó képről vicces karikatúrát készítenek. Az eredmény várakozáson felüli sikert ért el. Íme, az eredeti fotó.

A könyvtárosok a saját fényképezésükre nem is készültek fel igazán, az inkább egy spontán megmozdulás volt. Bonnie Mager, a könyvtár digitális és kommunikációs menedzsere úgy nyilatkozott, hogy érdemesnek tartották az ikonikus képet újra elkészíteni, ám hétköznapi, egyszerű emberekkel. A humor kedvéért úgy döntöttek, hogy a könyvtárban dolgozó férfiak is próbáljanak valamilyen szexi pózt felvenni, pusztán a vicc kedvéért.

könyvtárosok

Amikor a kész fotót megosztották a könyvtár közösségi oldalán, néhány nap alatt 80 ezer kedvelést kaptak. Az olvasói kommentek pedig egyértelműen a bevállalós könyvmolyok képe mellett tették le a voksukat. 

Ezt is szeretjük