Bombanő lett a Megasztár 5 győztese! Nem csoda, hogy nincs gondja a pasikkal
A népszerű énekesnő elárulta, nincs gondja a randizással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki a legkínosabb helyzetekből is nevetve vágja ki magát, míg más szó szerint elmenekül egy cikis szituációból. A Második Randi következő civil szereplője az utóbbi csoporthoz tartozik: a szorongás leküzdéséhez a VIVA stábját hívta segítségül. Iszak Eszti és sztárvendége, Tolvai Reni nem hagyták magára a bizonytalan Vikit, aki a népszerű énekesnőtől egy különleges feszültségoldó technikát is elleshetett.

Kínos randik

A zenecsatorna harcba szállt az elbaltázott randevúkkal: hétről hétre segít egy újabb civil szereplőnek, hogy az első találkozóból második, harmadik vagy akár sokadik is legyen. Viki azért fordult a műsor csapatához, mert nagyon stresszes az ismerkedések, randevúk során.

Legnagyobb félelme, hogy beáll a kínos csend - ez egyébként már többször is előfordult vele. Egyszer annyira hatalmába kerítette a pánik, hogy szó szerint megszökött a nyomasztó helyzet elől. Ezt a szorongást szerette volna maga mögött hagyni, és ebben Iszak Eszti és vendége, Tolvai Reni segített neki.

Tolvai Reni

- Emlékszem, amikor ennyire fiatal voltam, én sem tudtam önmagam lenni az első vagy a második randi alkalmával. Nagyon nehéz, főleg, ha tetszik is a fiú, mert zavarban vagy, és ilyenkor nem egyszerű elengedni magad - kezdte a népszerű énekesnő, akinek ma már nincsenek ilyen problémái.

- Sokkal lazább vagyok, mint Viki, aki tényleg rá tud görcsölni a dolgokra, de remélem, hogy segítettem neki, és észben tartja azokat a tippeket, amikkel oldani tudja a feszültséget - tette hozzá Reni. - Biztos vagyok benne, hogy egy idő után könnyebben veszi majd az akadályokat, és szurkolok neki, hogy tényleg jól sikerüljön ez a randi.

Stresszoldás Tolvai Reni-módra

Az énekesnő a színpadon is sikeresen használt stresszkezelési tanácsait osztotta meg Vikivel. Többek között egy nagyon magas épület teraszáról is kikiáltottak, mert az énekesnő szerint ez az egyik legjobb módja a feszültségoldásnak.

Szakértők és sztárvendégek tanácsai, randevú elméletben és gyakorlatban: a Második Randi július 22-én pénteken 18:00-kor folytatódik; az előző rész ismétlése 18:30-kor a VIVA műsorán.

Kép: facebook.com/tolvaireniofficial

Ezt is szeretjük