35 napon át várakozott a kertjében a férfi, hogy elkészítse a tökéletes fotót

Kiült a kertjébe a fotós, és több mint egy hónapon keresztül alig-alig tért vissza a házába, hogy a lehető legjobb fotót elkészíthesse.

terasz nyitó jó természképk
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ruud Jelle van der Leij holland vadvilági fotós és filmes 35 napon keresztül a saját kertjében, mondhatni a leshelyén töltötte az idejét. Egy egyedi fotósorozat megalkotásán fáradozott a hosszú időszakban, főleg a jégmadárról szeretett volna különleges képet készíteni.


Mégis, a fotós szerint a legnehezebb része tervének a víz alatti képek voltak. Egy nagyobb akváriumot helyezett a kertjébe, hogy az áttetsző üvegen keresztül örökítse meg a madarat, amint az éppen vadászott.
  A Bored Panda oldalán megjelent bemutatkozója szerint számára a legfontosabb rész nem a madarak specifikus bemutatása volt, sokkal inkább a különböző beállítások, szögek megtalálása.

Ez a madár a kertjében körülbelül egy hónapja bukkant fel először. A kékesen csillogó tollas jószágot ugyanis egy kis, halakkal teli pocsolya vonzotta épp a fotós kertjébe. Mivel már korábban is fotózta ezt a madárfajtát, jól tudta, hogy a legtökéletesebb képeket a vadászkörnyékén fogja tudni készíteni, így elhelyezett egy ágat, ahonnan a madár könnyedén landolni tud a vízbe. A terve meglepő módon bevált, a madár valóban időről időre visszatért vadászni a mesterségesen kialakított kis helyre. 

(Képek forrása: ruurdjellevanderleij / Instagram)

Ezt is szeretjük