Titkos ajtót talált a nő a dédnagymamája házában: teljesen ledöbbent, amikor kinyitotta

A szobában húsz éven keresztül egy lélek sem járt.

GettyImages-1195552330

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy mexikói nő titkos szobát talált a dédnagymamája házában, amelyben húsz évig senki sem járt, írja a New York Post.

A nő a TikTok-csatornáján osztotta meg a felfedezést a nagyvilággal. A csatornára feltöltött felvételekből az is kiderült, hogy mit talált a nő a hátborzongató szobában. 

Titkos ajtó

A Dayanne Flores nevű TikTok-felhasználó egy titkos ajtót talált a nemrég elhunyt dédnagymamája házában. A nő videón mutatta meg a felfedezést.

@dayannefloresa no sabemos que nos podamos encontrar 🤯 #miedo #fyp #viral #parati #escalofriante ♬ Horror, suspense strange sound - DN.FACTORY

A vészjósló külsejű ajtó túloldalán a nő és társa vallásos szobrokat, festményeket, bútordarabokat, csecsebecséket és egymásra rakott dobozokat találtak.

A hátborzongató szobáról készült felvételeket már több tízmillióan látták a TikTokon, és a legtöbb hozzászólót kirázta tőlük a hideg.

"Érezhető a hely hátborzongató energiája. Úritsen!" - írta az egyik hozzászóló.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

"Kinyitottad Pandora szelencéjét" - fogalmazott egy másik. Egy harmadik kommentelő pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a szenteket ábrázoló szobrok nagy részének feketék a szemei.

A nő elárulta a New York Postnak, hogy nem szeretné ebben az állapotban megőrizni a helyiséget, hanem minél hamarabb átalakítaná azt.

Nem ez volt az egyetlen hasonló történet az elmúlt évekből. Egy Reddit-felhasználó például a pincéjében talált rá egy titkos ajtóra.

8 álomszép tavaszi ajtókoszorú egyszerűen: ezekhez nem kell kézügyesség

Csak pár művirág, koszorúalap vagy karton és rögzítőanyagok kellenek.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük