Segít a testápoló a száraz, töredezett hajon? Kipróbáltuk!
Ez lett az eredménye
Állítólag nemcsak a bőrre, de a hajra is jó a testápoló. Kipróbáltuk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Természetes állapotában szénaboglyához hasonlatos a hajam, ezért mindig hővel formázom, ha emberek közé megyek. Rendszeresen ápolom balzsammal, hővédővel és kondicionálóval, de azért így is meglátszik rajta a vasalás vagy göndörítés eredménye, könnyen törik, és hamar kiszárad a vége.

Sokszor keresgélek az interneten hajas témában, így bukkantam rá a következő praktikára is: az utasítás szerint hajmosás után nem hajápoló szerrel kell kezelni a hajat, hanem testápolóval, ez a kúra pedig néhány nap alatt látható eredményt hoz a sérült hajon.

Egy kicsit utánaolvastam a dolognak, írtak róla hideget-meleget, volt olyan fórum, ahol teljesen hatástalannak ítélték a dolgot, más cikkekben viszont a legjobb ápolási módszerként emlegették, ami egy hét alatt kicseréli a hajat. Úgy döntöttem, inkább a saját bőrömön - hajamon - tapasztalom meg, és kipróbálom.

Egy teljesen sima, normál bőrre való testápolót használtam, és minden hajmosás után - kétnaponta - bekentem a hajvégeket. Tíz nap távlatában hatástalannak semmiképp nem mondanám a kúrát, de sajnos nem olyan eredményt hozott, amilyet szerettem volna: a száraz végek állapotában nem történt változás, viszont a hajamat szinte lehetetlen lett kifésülni, és sokkal hamarabb zsírosodott a hajvégek felé is, ami eddig nem volt jellemző. Nálam nem vált be a testápolós módszer.

Így nőhet gyorsabban a hajad

Elmondjuk, mi az a hat dolog, mellyel megsürgetheted a haj növekedését, és szebbé, ellenállóbbá teheted a fürtjeidet!

Ezt is szeretjük