Korpás, száraz és ragacsos a hajad? Így tisztítsd ki a hajszárítót!

Könnyebb megoldani a problémát, mint hinnéd: lehet, hogy csak a hajszárítódra fér rá a karbantartás.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha hajmosás és -szárítás után máris szöszöket veszel észre a hajadban, a tincseid könnyen összeragadnak, és újabban talán még a korpával is küzdesz, ideje kitisztítanod a hajszárítódat, hogy a benne összegyűlt szennyeződéseket ne fújja többé a hajadra. Fontos, hogy mindig húzd ki a készüléket a konnektorból, mielőtt nekiállsz, és havonta egy-két alkalommal ismételd meg a takarítást!

A legtöbb hajszárító hátulja levehető. Nézd meg, hogy a hátsó ventilátort borító műanyag szűrő lepattintható-e - ha igen, valószínűleg feltüntették a hajszárítón, hogy ezt hogyan teheted meg. Ha megvan, a levehető borítást mosd el, a hajszárítóra rátapadt, ráégett porcicákat pedig távolítsd el egy épphogy nedves szivacs vagy törölköző segítségével.

Elöl már egy kicsit nehezebb dolgod lesz: van olyan hajszárító, amiről az első szűrő is levehető. Ha a tiéd ilyen, csak ismételd meg az előbbi műveletet.

Ha viszont nem tudod szétszedni a készüléket, fogj egy fültisztító pálcikát, és óvatosan tisztogasd meg vele a gép belsejét, amennyire csak tudod - vigyázz, hogy ne sértsd meg a szerkezetét! Ha nem fér be a pálcika, egy rongy vagy egy zsebkendő összesodort csücskével dolgozz.

Zsíros haj ellen

Vedd igénybe a természetes segítséget, és mondj búcsút a gyorsan zsírosodó hajnak!

Képeken a zsíros haj legerősebb ellenszerei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük