Így készíts hullámos frizurát egy perc alatt: erre még nem gondoltál!
Egy egyszerű és gyors módszerrel könnyed, lágy hullámokat varázsolhatsz a frizurádba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hajcsavarókkal, hajsütővassal bíbelődni sokáig tart, nem egyszerű, ráadásul nincs rá garancia, hogy a befektetett idő és energia megtérül, mert lehet, hogy a végeredmény nem olyan lesz, amilyet szerettél volna. Ennek ellenére nagyon divatos a hullámos frizura azok körében is, akiknek természetesen egyenes a haja.

Szerencsére létezik olyan módszer is a laza, könnyed hullámok előállítására, amit szinte lehetetlen elrontani, gyorsan megvan, ráadásul tartós lesz a frizura. Első lépésként egyszerűen válaszd kétfelé a hajad, és fond be két copfba. 

Ezeket vasald át hajvasalóval, várj, amíg kihűl a haj, majd bontsd ki a fonatot, óvatosan rázd szét az ujjaiddal, és rögzítsd hajlakkal a végeredményt! Még szebb és tartósabb hullámokat varázsolhatsz a hajadba, ha hajmosás után egy kis hajhabot is teszel a fürtjeidre, hagyod megszáradni, és így végzed el a műveletet.

Gyors frizurák sietős reggelekre

Sietős reggeleken nagy segítséget nyújthatnak a következő frizurák, mert egyszerre könnyűek és gyorsak, ugyanakkor nagyon mutatósak is.

Ezt is szeretjük