Terasz dokumentumtár
Juttatást, támogatást szeretnél igényelni, vagy hitelt vennél fel? Itt minden nyomtatványt megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Családi pótlék igénylése

A gyermekek után járó családi pótlék a születéstől egészen addig igénybe vehető, amíg a gyermek tanköteles. A támogatást az alábbi nyomtatvány segítségével kérheted.

LETÖLTÉS »

Gyermeknevelési támogatás igénylése

Három, vagy több gyermek nevelése esetén igényelheted a Magyar Államkincstár területi igazgatóságán, ha a legkisebb gyermek 3-8 éves.

LETÖLTÉS »

Gyermekgondozási díj igénylése

A GYED biztosított kismamáknak járó havi ellátás. A GYED iránti igényt a regionális egészségbiztosítási pénztár bírálja el. 

LETÖLTÉS »

Gyermekgondozási segély igénylése

A GYES-t az alábbi nyomtatvánnyal és mellékleteivel kérheted a lakóhely szerinti illetékes Magyar Államkincstár Regionális Igazgatóságánál.

LETÖLTÉS »

Terhességi gyermekágyi segély igénylése

Összege a napi átlagkereseted 70%-a, és a szülési szabadság alatt jár. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál igényelheted.

LETÖLTÉS »

Foglalkoztatási igazolás a TGYÁS igényléséhez

A terhességi gyermekágyi segély igényléséhez az alábbi foglalkoztatási igazolást is csatolnod kell az igénylőlap mellé. 

LETÖLTÉS »

Gyermekápolási táppénz igénylése

A GYÁP jogosultsági feltétele megegyezik a táppénzével. Az alábbi nyomtatvánnyal az Egészségbiztosítási Pénztárnál kérd.

LETÖLTÉS »

Elveszett TAJ-kártya pótlása

Ha elveszett vagy ellopták, a következő nyomtatvánnyal tudsz újat igényelni a regionális egészségbiztosítási pénztárnál.

LETÖLTÉS »

Erkölcsi bizonyítvány igénylése

A bizonyítványt az alábbi mintán látható igénylőlap kitöltésével kérheted a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatalnál.

LETÖLTÉS » 

Adókártya igénylése

Az adóazonosító jeled pótlása esetén szerezz be a postán egy 2200 forintos illetékbélyeget. Ezen felül a lenti adatlapot szükséges kitöltened. Az ügyintézés az APEH-nél történik.

LETÖLTÉS »

Munkaszerződés

A munkaszerződés, amit a munkaadódtól kapsz, fontos dokumentuma a munkaviszonyodnak. Az alábbi sablon tartalmazza az összes kötelező tartalmi elemét. 

LETÖLTÉS (MINTA) »

Tanulmányi szerződés

A tanulmányi szerződés fontosabb elemeiről a Munka Törvénykönyve is rendelkezik. A következő sablont kell használni.

LETÖLTÉS »

Jövedelemigazolás

Hitelfelvétel esetén a banki hitelkérelemhez a munkáltatói igazolás mellett csatolnod kell a jövedelemigazolást is. Az alábbi adatlapot kell kitöltened.

LETÖLTÉS »

Munkáltatói igazolás

A munkáltatói igazolásra a leggyakrabban kölcsön felvételekor van nagy szükség. Amennyiben a bank kéri, a kitöltött nyomtatványt a hitelkérelemhez kell csatolnod.

LETÖLTÉS »

Kollektív szerződés

A kollektív szerződés a munkaviszonyra vonatkozó szabályokat, jogokat és kötelezettségeket tartalmazza. A mintának megfelelően kell kinéznie.

LETÖLTÉS (MINTA) »

Nyomtatvány felmondáshoz

Ha felmondanál, vagy neked mondtak fel, akkor az alábbi nyomtatvány segítségedre lehet ebben a nehéz helyzetben. 

LETÖLTÉS »

Adásvételi szerződés használt autóhoz

A szerződés megkötésekor nagyon ügyelj a részletekre. A szigorú előírásoknak megfelelő szerződés mintáját az alábbi linkről töltheted le. 

LETÖLTÉS »

Gépjármű átírása

Ha gazdát cserél az autód, vagy te vásárolsz egy használtat, akkor a gépjármű átírásakor az alábbi mintán látható okiratot kell majd kitöltened az okmányirodában.

LETÖLTÉS (MINTA) »

Ezt is szeretjük