A terápiás kismalacnál ma már nem lesz cukibb: elolvadsz a fotóitól
Fluffynak saját Instagram-oldala is van már.

fluffy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha terápiás állatokról van szó, a legtöbb embernek elsőként lovak és kutyák ugranak be. Pedig sok más háziállat is alkalmas lehet gyógyító célra, így például macskák, nyulak vagy akár malacok is.

Fluffy, kinek neve magyarul azt jelenti: bolyhos, egy terápiás malac a kanadai Québec tartományból. Gazdája, Erika-May Poulin-Pasmore képzett zooterapeuta, akivel a kismalac három hónapos korában kezdtek el együtt dolgozni.

Fluffy, a terápiás malac

Fluffy a Khalizoo Állatterápiás csapat tagja, mely érzelmi, pszichológiai, társadalmi vagy fizikai nehézségekkel küzdő emberek támogatását tűzte ki céljául. Korán egyértelművé vált, hogy a malac nem csupán szeretni való, de intelligens is, ami alkalmassá teszi a terápiás munkára. Örömmel tanul meg trükköket, de szabadidejében, mint minden malac, szívesen napozik és alszik.

Megesik, hogy a napozás nála nem egyszerűen az oldalára fekve pihenést jelenti, hanem ilyen vagány szettben jelenik meg a társaság előtt.

Fluffy igazán muzikális malac, aki olykor gazdájával fellépést is vállal. Nem kétséges, hogy előadásukkal a nézőket egyetlen szempillantás alatt jókedvre derítik.

A kanadai telek bizony kemények. Fluffy ezért gyakran nem ússza meg a sálat és a sapkát, de a kép tanúsága szerint nincs különösebb ellenvetése.

Ilyen, amikor Fluffy dolgozik. Emberi szemmel nézve nem tűnik túlzottan megterhelő munkának. Egész lényével azon van, hogy jobb kedvre derítse a terápiában részt vevőket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This week it was my doggy brother’s 5th birthday! isn’t he adorable 😍... he is the one who showed me how to politely but persistently wait for food in the kitchen when humom is cooking! . Cette semaine, c'était le 5e anniversaire de mon frère Kozy! n'est-il pas adorable 😍 ... c'est lui qui m'a montré comment attendre poliment mais avec persistance la nourriture dans la cuisine quand notre humain cuisine! . . . . #boopmynose #boopmynose👆 #boopthesnoot #boopmysnoot #familycuddles #igpets #petsofinsta #instaanimals #petsofig #animaladdicts #fluffypack #worldofcutepets #ilovemypets #igcutest_animals #pets_perfection #petpic #animalsofinsta #dailycute #petsoftheday #pigsaspets #minipiglet #minipigslovers #minipigs #cochon #🐽 #animalsinfluence #pigsofinstagram #minipigaddiction #babypig #babypigs

Fluffy The Therapy Pig (@fluffy_the_therapy_pig) által megosztott bejegyzés,

Itt az egyik legjobb kutya barátjával épp azt mutatják meg, hogyan kell udvariasan, de kitartóan várni a készülő ételt a konyha közelében.

Malac a reptéren

Fluffynak sok kollégája dolgozik szerte a világon. Lilou például San Francisco nemzetközi repülőterén teljesít szolgálatot: megnyugtatja a felszállás előtt izguló utasokat.

Ezt is szeretjük