Gondoltad volna? Már ezt is a telefonod intézi el helyetted!
A legújabb alkalmazás megkímél egy kínos beszélgetéstől, és felmond helyetted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte teljes biztonsággal kijelenthetjük, hogy mindenre van már mobilalkalmazás, és ez az állítás most újra megerősítést nyert a legújabb applikáció kapcsán.

Mondjon fel a telefonod!

A BreakUp Text - ez volt az az alkalmazás, ami ötletszerűen összerakott egy szakítós sms-t, amit el is küldött a másik félnek - készítői most újabb vicces ötlettel álltak elő: a Quit My Job egy komplett felmondási indoklást generál számodra, amit akár azzal a lendülettel el is küldhetsz a főnöködnek.

Az alkalmazás működése pofonegyszerű. Először kiválasztod, hogy miért szeretnéd otthagyni a céget - az opciók: belefáradtam az üzleti világba, meg akarok gazdagodni, új állást kaptam -, majd arról rendelkezel, hogy milyen álmokat kívánsz kergetni a felmondás után - indulok a választásokon, érdekházasságot kötök, mostantól inkább pénzért táncolok.

A megadott paraméterek alapján kapsz egy szívhez szóló monológot, amit tetszőlegesen megoszthatsz a Facebookon, illetve elküldhetsz sms-ben.

Mindenről a tonhalas szendvics tehet

A generált indoklásnál ilyesmi kaliberű szövegekre számíts: - Az iroda ablakán át bámészkodva megláttam egy pillangót, ahogy kecsesen, elegánsan táncolt a székben. Ahogy visszafordultam, láttam, ahogy a kollégám tonhalas szendvicset zabál.

Ha még több érdekességre vagy kíváncsi a technika és az internet világából, látogass el a Social Daily honlapjára!

A lelkem egy darabkája meghalt, ahogy végignéztem, hogy még csak véletlenül sem tud beletrafálni a szájába, és leeszi magát tonhaldarabkákkal és majonézzel. Szóval felmondok, és mostantól a táncolásból akarok megélni."

Az alkalmazás egyébként a TheLadders.com állásportál megbizatásából készült, és miután beadtad a felmondásodat, rögtön el is kezdhetsz böngészni az ajánlatok között - nem, nem csak stripper munkák vannak.

Ezt is szeretjük