"Teczár Szilárd, te kis féreg" - Miért fáj sokaknak egy belépő?
Teczár Szilárd szerint nem helyes, hogy a nőknek nem kell belépőt fizetniük. Elindult az anyázás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekes dolog megnézni, hogy mit szólnak a nők az egyenlőséghez akkor, ha esetleg az ő érdekeik sérülnek, azt pedig még inkább, hogy mit szólnak ehhez más férfiak. Mindkettő elszomorító.

Teczár Szilárd nehezményezte a nemi alapon történő megkülönböztetést, és az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál feljelentette a Doboz nevű szórakozóhelyet, ami ingyen engedte be a nőket, a férfiaknak viszont fizetni kellett.

Tárgyiasítás vagy lovagiasság?

A Doboz azzal a remek érveléssel készült, hogy ha nem engednék be ingyen a nőket, akkor fellöknék őket. Ennél hülyébb érvet nagyon nehezen lehetett volna kitalálni, hiszen biztosan vannak olyan fiúk, akik vékonyak, és olyan lányok, akik nagydarabok, tehát igen, simán az számít, hogy mi van valakinek a lába közt.

Sokan felzúdultak az ítélet hallatán, főleg, hogy ennek alapján sok szórakozóhely kénytelen lesz feladni a korábbi gyakorlatot. Nők, férfiak vegyesen nemtetszésüket fejezték ki, legalábbis nevezzük annak a mocskolódást, ami elindult, mert a nőknek is ki kell fizetniük x ezer vagy x száz forintot, ha be akarnak menni valahová.

Abba igen kevesen gondoltak bele, hogy valóban problémás, ha nemi alapon valaki bemehet ingyen egy szórakozóhelyre, valaki meg nem. Hogy miért? Mert egyenlőtlenséget teremt, azt sugallja, hogy az ilyen szórakozóhelyeken a nők azért vannak ott, mert nincs pénzük, kvázi remek férficsalogatók. Nem, ezzel nem azt mondom, hogy azok a nők, akik elmentek egy ilyen szórakozóhelyre, könnyen kaphatóak lennének, vagy hogy ne tudnák kifizetni maguknak a belépőjegyet, egyszerűen azzal van a gond, amit róluk sugallhat ez a gyakorlat.

"Te kis féreg"

A legmeglepőbb az egészben az, hogy milyen indulatokat vált ki az, hogy mindenkinek ki kell fizetni mondjuk 1000 forintot. Vagy hogy senkinek sem kell ezután, mert ugye ezt is bevezethetnék a szórakozóhelyek. A nők anyáznak, sok pasi azon kesereg, hogy most majd neki kell kifizetnie a csaja belépőjét. Miért is kellene? A Fidelitas lovagiasságról beszél, de hát ugye tudjuk, hogy a Fidesz egyes képviselői szerint jobb lenne, ha a nők nem a karrierrel meg a bohóckodással, hanem a gyerekszüléssel lennének elfoglalva, mielőtt kapnak két egyformát. Sebestyén Balázs buzizott egy kellemeset az ügy kapcsán a Morning Show-ban, mintha egy meleg nem nyilváníthatna véleményt, vagy nem kellene elfogadni az érveit, majd tökéletesen illusztrálta azt, hogy miért is kell minden esetben felhívni a figyelmet a nemek egyenlőségére, hiszen ő maga is vadászterületnek nyilvánította a hasonló helyeket.

Schobert Norbi és lelkes rajongói viszont egészen alpári módon nyilvánítanak véleményt. Azt írja, Teczár Sziládrnak bocsánatot kellene kérnie a Nőktől, igen, nagybetűvel, a Nőktől. Majd finoman megvillantja, hogy sok nő nem azért dolgozik, mert esze van vagy kedve, hanem mert a Teczár-félék rákényszerítik. Bármilyenek is legyenek a Teczár-félék, mert, hogy az említett ember egyébként dolgozik. Elvileg volt egy erősebb verzió, de inkább átszerkesztette.

A legviccesebb és legszomorúbb mégis az, ahogy a nők reagáltak erre az egészre. Megy a Facebookon és kommentekben a férgezés, a szarházizás, igaz, utóbbi Norbitól érkezett.

"A mai 'úriemberek' mellett egy nő is ott hagy egy este alkalmával több ezer forintot a szórakozóhelyeken!" - mondja valaki. Igen, miért is kellene az italodat bárkinek is kifizetni? Miért elvárás ez?
"Látszik hogy az igazi férfiak ,azok kiállnak a nőkért ...A másik,a fogához veri a garast,és ezt még nagy dobra veri." Hm, szóval az tesz valakit férfivá, hogy fizet, mint a katonatiszt, jó, hogy nem írta mellé, hogy a nőket meg az teszi nővé, hogy fizettetnek maguk helyett. Érdekes módon hirtelen nem az anyagias nők kerültek célkeresztbe.
És persze ott van a hogy néz ki, hány éves, mire kér engedélyt az anyjától és hasonló érvek sorozata. Tényleg ennyire fáj valakinek egy 1000 forintos belépő, hogy nem látja a fától az erdőt?

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Ezt is szeretjük