Ingyenes tanfolyam indul anyukáknak: ha ügyes vagy, utána munkát is kapsz

Díjmentesen tanulhatnak az online marketingről az édesanyák, akik visszahelyezkednének a munka világába.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Klikkmánia keresőmarketing-ügynökség PPC és SEO képzést indított anyák számára. A képzés célja, hogy lehetőséget adjon a szülési szabadságról visszatérő anyáknak, akik amellett, hogy fejlődni és tanulni szeretnének, fontosnak tartják, hogy minél több időt tölthessenek gyermekükkel.

Az ügynökség vezetői szülőként szembesültek azzal a problémával, hogy ez a célcsoport nincs fókuszban a munkaerőpiacon, és nehéz visszakerülni a munkahelyekre. Éppen ezért született meg a Klikkmánia Akadémia ötlete egyfajta társadalmi felelősségvállalásként, hogy segíthesse a munkahelyi kihívásokra vágyó anyákat abban, hogy gyakorlatorientált képzést kaphassanak térítésmentesen.

Teljesen díjmentes a tanfolyam

Az online marketing világa szinte naponta változik, ezért nagyon fontos az aktuális tudás megszerzése, amit Magyarország első Google Partneri minősítéssel rendelkező ügynökségétől sajátíthatnak el a résztvevők. Az oktatás egyedülálló a szakmai szegmensben, hiszen több héten át intenzív tanfolyamot nyújt teljesen díjmentesen. A heti két napos, három-négy órás képzés két hónapig tart, az első hónapban elméleti, míg a másodikban gyakorlati ismeretekre tehetnek szert az anyukák.

A PPC, illetve a SEO a marketing legfelkapottabb területének számít, így a legtehetségesebbek lehetőséget kapnak arra, hogy tudásukat hosszútávon kamatoztathassák az ügynökségnél, családbarát környezetben. A négy, hat vagy nyolc órás pozíciók, akár három-négy home office nappal kiegészülve többek között olyan ügyfelek kampányainak menedzselésére adnak lehetőséget, mint a Nestlé, a Profession vagy az Erste Bank.

A PPC, vagyis pay per click - magyarul fizetés kattintásonként - egy hirdetési szolgáltatás, melynél a hirdető azokért a reklámmegjelenésekért fizet, melyek után a felhasználók a hirdető weboldalára érkeznek. A SEO, vagyis Search Engine Optimization - magyarul keresőoptimalizálás - a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti normál vagy nem fizetett keresési eredményekben.

- A Klikkmánia Maternity programja még csak pár hete indult, de már most érezzük pozitív hatásait és a résztvevők fejlődését. A PPC és a SEO marketing területe rengeteg kihívást rejt magában, és bár a legtöbben teljesen nulláról kezdték a képzést, minden alkalommal egyre közelebb kerülnek a szakmai fortélyok elsajátításához. Reméljük, a jövőben egyre több díjmentes képzést tudunk indítani, és még több anyának, családnak tudunk segíteni a munka világába történő visszatérésben - mondta el Asztalos Levente ügyvezető.

Tihanyi Annamária, az akadémia résztvevője elárulta: "Boldog voltam, amikor megtudtam, hogy bekerültem a csapatba, és elmélyedhetek az online marketing csodálatos világában. Eddigi tapasztalataim szerint ez egy logikusan felépített program, melyben a tanulóknak igazán professzionális tudással rendelkező oktatók adják át a tudást oly módon, hogy azok a résztvevők is tudják tartani az ütemet, akik korábban azt sem tudták, hogy mi fán terem a SEO és a PPC."

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük