Ingyenes tanfolyam indul anyukáknak: ha ügyes vagy, utána munkát is kapsz
Díjmentesen tanulhatnak az online marketingről az édesanyák, akik visszahelyezkednének a munka világába.

dolgozo-anya
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Klikkmánia keresőmarketing-ügynökség PPC és SEO képzést indított anyák számára. A képzés célja, hogy lehetőséget adjon a szülési szabadságról visszatérő anyáknak, akik amellett, hogy fejlődni és tanulni szeretnének, fontosnak tartják, hogy minél több időt tölthessenek gyermekükkel.

Az ügynökség vezetői szülőként szembesültek azzal a problémával, hogy ez a célcsoport nincs fókuszban a munkaerőpiacon, és nehéz visszakerülni a munkahelyekre. Éppen ezért született meg a Klikkmánia Akadémia ötlete egyfajta társadalmi felelősségvállalásként, hogy segíthesse a munkahelyi kihívásokra vágyó anyákat abban, hogy gyakorlatorientált képzést kaphassanak térítésmentesen.

Teljesen díjmentes a tanfolyam

Az online marketing világa szinte naponta változik, ezért nagyon fontos az aktuális tudás megszerzése, amit Magyarország első Google Partneri minősítéssel rendelkező ügynökségétől sajátíthatnak el a résztvevők. Az oktatás egyedülálló a szakmai szegmensben, hiszen több héten át intenzív tanfolyamot nyújt teljesen díjmentesen. A heti két napos, három-négy órás képzés két hónapig tart, az első hónapban elméleti, míg a másodikban gyakorlati ismeretekre tehetnek szert az anyukák.

A PPC, illetve a SEO a marketing legfelkapottabb területének számít, így a legtehetségesebbek lehetőséget kapnak arra, hogy tudásukat hosszútávon kamatoztathassák az ügynökségnél, családbarát környezetben. A négy, hat vagy nyolc órás pozíciók, akár három-négy home office nappal kiegészülve többek között olyan ügyfelek kampányainak menedzselésére adnak lehetőséget, mint a Nestlé, a Profession vagy az Erste Bank.

A PPC, vagyis pay per click - magyarul fizetés kattintásonként - egy hirdetési szolgáltatás, melynél a hirdető azokért a reklámmegjelenésekért fizet, melyek után a felhasználók a hirdető weboldalára érkeznek. A SEO, vagyis Search Engine Optimization - magyarul keresőoptimalizálás - a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti normál vagy nem fizetett keresési eredményekben.

- A Klikkmánia Maternity programja még csak pár hete indult, de már most érezzük pozitív hatásait és a résztvevők fejlődését. A PPC és a SEO marketing területe rengeteg kihívást rejt magában, és bár a legtöbben teljesen nulláról kezdték a képzést, minden alkalommal egyre közelebb kerülnek a szakmai fortélyok elsajátításához. Reméljük, a jövőben egyre több díjmentes képzést tudunk indítani, és még több anyának, családnak tudunk segíteni a munka világába történő visszatérésben - mondta el Asztalos Levente ügyvezető.

Tihanyi Annamária, az akadémia résztvevője elárulta: "Boldog voltam, amikor megtudtam, hogy bekerültem a csapatba, és elmélyedhetek az online marketing csodálatos világában. Eddigi tapasztalataim szerint ez egy logikusan felépített program, melyben a tanulóknak igazán professzionális tudással rendelkező oktatók adják át a tudást oly módon, hogy azok a résztvevők is tudják tartani az ütemet, akik korábban azt sem tudták, hogy mi fán terem a SEO és a PPC."

Ezt is szeretjük