8 fotó takarítás előtt és után: hihetetlen, hogy ugyanott készültek

Sokszor nincs szükség új bútorokra és lakásdekorációra, elég egy alapos takarítás, hogy úgy érezzük, megújult az otthonunk.

Képek takarítás előtt és után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár vannak, akik szinte terápiaként tekintenek a takarításra, a nagy többség számára komoly erőfeszítésekbe kerül, hogy rávegye magát a suvickolásra. Porszívót és felmosót ragadni nem mindig szívderítő élmény, ám annál nagyobb az öröm, amikor meglátjuk a munkánk gyümölcsét: olykor nem is kell más, csak egy kis tisztítás, hogy úgy érezzük, egy teljesen új otthonba költöztünk.

Egészen meglepő dolgok születhetnek abból, ha időt és energiát nem sajnálva rendbe tesszük a házunk vagy lakásunk különböző szobáit. 

8 fotó takarítás előtt és után

A Bored Panda arra kérte a felhasználókat, örökítsék meg, ha belevágnak a feladatba. Az előtte-utána fotók magukért beszélnek: olykor nem kell más, csupán egy kis rendszerezés, hogy a kupis spájzból egy jól átlátható, takaros raktárhelyiség legyen, valamint a fürdőszobacsempe is árnyalatokkal fehérebb lehet, ha jó alaposan lesikáljuk. Képes összeállításunkban nyolc fotón nézheted meg, milyen hihetetlen változásokra képes egy alapos takarítás.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük