Ezt kell tudni a Szűz férfiról

Ilyen a kapcsolatokban

Ne érjen készületlenül, ha összehoz vele a sors. Most megtudhatod, mik az erősségei és gyengéi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szűz férfi egyik leginkább meghatározó tulajdonsága a maximalizmusa, mely minden területen megmutatkozhat. Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg.

Rendkívül kötelességtudatát jellemzően a munkájában kamatoztatja, de a párkapcsolatában, főleg az első randevúk alkalmával is mindent belead, hogy lenyűgözze szíve hölgyét.

Precíz és kritikus

Az egyetlen problémát az jelentheti, hogy sokszor a környezetétől is hasonló precizitást és teherbírást vár, mint az övé, ami könnyen súrlódások forrása lehet, ha mások nála bohémebben viszonyulnak a világ dolgaihoz. Ugyanakkor szinte biztos lehetsz abban, hogy a Szűz férfi nem fog rendetlenséget hagyni maga után, és ha ő a párod, életetek minden részletét gondosan megtervezi.

Viszont könnyű előhozni belőle kritikus hajlamait is, és hamar elégedetlenné válik, ha nem a tervek szerint haladnak a dolgok, amivel bizony lehúzhat másokat.

Gyakorlatias szerelem

Ha szerelmes, könnyen bizonytalanná válhat - ilyenkor folyton párja szeretetének és hűségének bizonyítékát keresi, de cserébe ő sem spórol az érzelmekkel. Sokkal inkább a tettek és a kézzelfogható eredmények, mint a szavak embere, így nem fog mellébeszélni, de valószínűleg az udvarlása sem lesz trubadúrokat megszégyenítő.

Sztárok a Szűz jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Szűz kimondottan realista és gyakorlatias, így remek problémamegoldó képességgel rendelkezik, emellett szívesen segít, ha tud. Bátran rábízhatod az ügyeidet, legyen szó a csap megszereléséről, pénzügyi tanácsokról vagy épp a nyaralás megszervezéséről. Rendkívül empatikus, de eközben gyakran képes megtartani a három lépés távolságot.

Ismerkedés

Nem könnyű megnyerni a Szűz férfi szívét, de ha sikerült, lehet, hogy az örökre szól. Mivel általában nem ugrik könnyen fejest a kapcsolatba, az elején akár abban is elbizonytalanodhatsz, hogy vonzódik hozzád. Ám a távolságtartás sokszor csak álca, és ha úgy érzi, bízhat benned, akkor előbb-utóbb láthatóvá válik a valódi arca. A taktikázás és az alpáriság viszont kimondottan taszítja, és hamar átlát a szitán. Inkább konzervatív az ízlése, és a klasszikus értékrenddel bíró nőket kedveli.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ugyanakkor igencsak sokáig tarthat, mire rászánja magát az elköteleződésre, és az sem kizárt, hogy sokáig keresi az igazit, így nem kapkodja el a házasságot sem. Ahhoz viszont, aki mellett letáborozott, hűséges marad.

Ezt is szeretjük