Csak barátság, vagy több is lehet köztetek? A számmisztika elárulja

A számoktól megtudhatod, hogy milyen közös jövőre számíthattok. Barátságra vagy szerelemre?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyesek szerint a férfi-nő barátságból kialakuló szerelmek halálra vannak ítélve, ugyanis a kapcsolat szexuális része mindent tönkretesz, mások az ellenkezőjét gondolják.

A számmisztika elárulja, mennyi esélyed van arra, hogy egy barátságból induló románc sikeres legyen. Egyszerűen számold ki a férfi és a saját születésnapod alapján, hogy hányas a kapcsolatotok alapszáma, és nézd meg, mennyi esély van arra, hogy több legyen köztetek. Egészen addig redukáld a végeredményt, míg egyjegyű számot nem kapsz.

Például, ha a pasi 1983. 07. 19-én született, te pedig 1986. 03. 14-én, akkor: 1+9+8+3+0+7+1+9+1+9+8+6+0+3+1+4 = 70 = 7+0 = 7.

1-es alapszám

Szerinted létezhet férfi és nő között barátság, de ami köztetek van, az több ennél. Jól érzitek magatokat egymás társaságában, ám ez az idill csak addig tart, míg nem fordulnak komolyra a dolgok, ugyanis makacs és türelmetlen vagy - ha nem érzed elég ütemesnek a kapcsolat alakulását, könnyen feladod. Pedig némi önmérséklet révén rendkívül harmonikus lehetne a kettőtök közötti kötelék, csak össze kell csiszolódnotok.

2-es alapszám

Nagyon romantikus lélek vagy, számodra nem okoz problémát, hogy barátságról szerelemre válts, és úgy tűnik, ez a pasinak sem esik nehezére. Csakhogy forrófejűséged és meggondolatlanságod miatt olyan helyzetben találhatjátok magatokat, amilyenre egyikőtök sem vágyott. Fontold meg a dolgokat, lehetőleg még azelőtt, hogy kimondanátok az igent.

3-as alapszám

Szenvedélyes ember vagy, akár egy jól működő barátságot is hajlandó vagy feláldozni azért, hogy a számodra vonzó férfival megtapasztald a testi örömöket. Emiatt a kettőtök közti jó viszony veszélybe kerülhet, ugyanis anélkül ugorhatsz bele egy merőben új helyzetbe, hogy tisztában lennél a másik fél érzéseivel. Számodra ez csak szex, azonban a pasi ezzel nem tud mit kezdeni, ha tehát nem akarod megbántani, akkor maradjatok a barátságnál.

4-es alapszám

Hiszed, hogy a barátságból alakul ki a legforróbb szerelem, hiszen az a kölcsönös megértésre és tiszteletre épül: ez jelen esetben is igaz. Mivel elsősorban az érdekel, hogy lelki társak legyetek, ne pedig ágyastársak, remekül tudod kezelni a bimbózó párkapcsolatot - ahogy a másik fél is. Ebből még akármi lehet, úgyhogy egy próbát mindenképpen megér a dolog.

5-ös alapszám

Azt gondolod, hogy a férfi és nő közötti barátságban nem lehet fizikai vonzalom, különben vége az egésznek. Pontosan ezért nagyon is megfontolt vagy, ha egy barát nőként is érdeklődik irántad. Ez most is így van - a számmisztika szerint ellenállsz, holott tudod, hogy a másik fél többre vágyik. Adj magadnak időt, hogy rendeződjenek az érzelmeid.

6-os alapszám

Ha kettőtök születési dátumából a 6-os alapszám jött ki, akkor bátran közelebb engedheted magadhoz a pasit, ugyanis sok örömben és boldogságban lehet részed mellette. Az, hogy kölcsönösen jól ismeritek a másikat, harmonikussá és teljessé teszi a kapcsolatotokat - összetartoztok, mint a borsó meg a héja. Egyre azonban ügyeljetek, mások irigyelhetik tőletek ezt az összhangot.

7-es alapszám

A férfi-nő barátság számodra szent és sérthetetlen, ezért nem szeretnéd, hogy bármi több alakuljon belőle. Mindez azonban ellentmondásban áll azzal, hogy számodra szerelem és a hosszú távú kapcsolat meghatározó alapja a barátság. Talán érdemes lenne próbát tenned ezzel a férfival, mellőzve a távolságtartást - tartós, stabil kötelék alakulhat ki köztetek, ha hagyod, hogy a legjobb barátod egyben a szerelmed is legyen.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

8-as alapszám

Jelenleg csupán barátok vagytok, és jobb, ha ez így is marad. Mivel irányító típus vagy, nem szívesen adod ki a kezedből a gyeplőt, ami párkapcsolat esetén sok-sok konfliktushoz vezethetne. A barátságban nem bánod, ha egyenrangú felek vagytok, a szerelemben viszont inkább te vinnéd a prímet, amit ez a pasi különösen rosszul viselne.

9-es alapszám

Ti ketten testesítitek meg a barátság extrákkal fogalmát. Számotokra nem okoz gondot az sem, ha intim kapcsolatba kerültök, mert félre tudjátok tenni az érzelmeiteket, és bármikor élvezni tudjátok a helyzetet anélkül, hogy különösebb jelentőséget tulajdonítanátok neki. Ha képbe kerül a szex, alapvetően akkor is barátként gondoltok egymásra, szerelem valószínűleg nem alakulhat ki ebből a viszonyból.

Te hiszel a férfi-nő barátságban?

Ezt is szeretjük