Mi a születési dátumod? Ilyen változások várnak az év második felében

Magánéleti, munkahelyi fordulatokra számíthatsz vagy minden marad a régiben?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Születési évszámodból megtudhatod, mi minden vár rád a következő időszakban, milyen feladataid és lehetőségeid vannak.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

A mostani évhez, vagyis 2012-höz add hozzá a születési hónapodat és napodat. Ha például 1980. 04. 26-án születtél, akkor így fog kinézni a számításod: 2+1+2+4+2+6=17, 1+7=8. Ha kiszámoltad, olvasd el az elemzést.

1-es

Ha 1-es számot kaptál, az év második felére beérhet a munkád, amit a szakmai hírneved, elismertséged megalapozásáért tettél. Nem kizárt, hogy elsősorban a szakmai életed kerül a fókuszba, de előléptetést, fizetésemelést kaphatsz, ha kitartóan dolgozol, vagy új álláslehetőséget találhatsz. Az sem kizárt, hogy fontos  ismeretségekre teszel szert, és lehet, hogy lakhelyet is változtatsz. Mindenesetre mozgalmas idők várnak rád.

2-es

Nyugodt, kiegyensúlyozott időszakra számíthatsz, ha a 2-es szám jött ki. Könnyen elsimíthatod a konfliktusokat, és diplomáciai érzékednek köszönhetően a környezetedben élők is számíthatnak a segítségedre. Lehetséges, hogy az érzelmi életedben pozitív változások következnek be, a pároddal szorosabbra fűzitek a szálakat vagy elköteleződtök, ha pedig még egyedülálló vagy, megtalálhatod a párod.

3-as

Ez az időszak a kreativitásé lehet számodra, ha a 3-as számot kaptad eredményül. Az önkifejezés és az érzelmeid kimutatása fontos lesz a következő hónapokban, és nem spórolhatod meg, hogy őszintén elmond másoknak, mit gondolsz. Fordíts energiát a hobbidra, vagy kezdj el foglalkozni valamilyen művészeti ággal. Nem bánod meg, ha táncórára, festőkörbe mész, vagy csak papírra veted a gondolataidat.

4-es

Ha a 4-es számot kaptad, kevés dolog változik körülötted, és olykor úgy is érezheted, mintha megállt volna az élet. Ez a stabilitás, az állandóság és a dolgok megalapozásának az időszaka, nem a felforgató változásoké. A szorgos hétköznapokról szólnak ezek a hónapok, de ha elégedetlen vagy jelenlegi körülményeiddel, terveket is készíthetsz a következőkre. Ám ne számíts gyors megvalósulásra.

5-ös

Ha az 5-ös szám jött ki, kalandos időszakra számíthatsz, az sem kizárt, hogy váratlan fordulatot vesznek életed eseményei. Ezekben a hónapokban magad is megtapasztalhatod, hogy ember tervez, Isten végez, és ha néha bosszankodsz is, megtanulod a spontaneitás értékét és azt, hogy könnyebben vedd a dolgokat. Sok új, pozitív élménnyel gazdagodhatsz, állj nyitottan a lehetőségek elé.

6-os

Ebben a félévben nagy előrehaladást tehetsz az életedben mind a munkában, mind a magánéletben. Persze előfordul, hogy úgy érzed, nem jutsz egyről a kettőre, de a megtorpanások után új lendülettel lépsz előre. Ha nem a megfelelő emberrel vagy együtt, könnyen szakításra kerülhet sor, azonban az is kiderülhet, ki a hozzád illő társ. Ha megtaláltad, stabil, harmonikus időszakra számíthatsz. Lehet, hogy olyan állásajánlatot kapsz, amilyenre mindig is vágytál.

7-es

Nem kizárt, hogy ebben az időszakban nagyra értékeled az egyedüllétet, és szívesebben vonulsz el kicsit a világ zajától. Olykor magányosnak is érezheted magad, de talán ezek az elmélkedés, befelé fordulás és önismeret hónapjai lesznek számodra, melyekből később sokat fogsz profitálni. Fontos spirituális felismerések érhetnek, talán szükségét érzed, hogy másokkal is megoszd őket.

8-as

Könnyen lehet, hogy az anyagi gyarapodás hónapjai köszöntenek rád, ha a 8-as számot kaptad eredményül. Ám nem kizárt, hogy ez az időszak próbára teszi a kitartásod és a bátorságod. Ha nem adod fel és nem hátrálsz meg a kihívások elől, jutalomra számíthatsz az élettől. Viszont az is fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánélet és a munka között, és ne idegenítsd el magadtól a szeretteidet.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9-es

Az elkövetkező hónapok egy ciklus lezárását és új kezdeteket hozhatnak az életedbe. Lehet, hogy érzelmi nagytakarításra kényszerülsz, és bizonyos dolgokkal le kell számolnod. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy a szívedre hallgass, felismerd, hogy melyek azok a tevékenységek, melyek a leginkább vonzanak, és arrafelé menj. Ha szeretsz alkotni, sikert érhetsz el valamelyik művészeti ágban.

Ezt is szeretjük