Mi a legfontosabb küldetésed a Földön? Tudd meg születési évszámodból

A számmisztika elárulja, milyen küldetéssel és feladatokkal érkeztél.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Születési dátumodból megtudhatod, mit tartogat számodra a sors. Életszámod elárulja, mik azok a leckék, amelyeket rendszeresen ismételsz, és amelyeknek a legtöbb figyelmet szenteled - ezek egyszersmind a legnagyobb adományaid is.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

A numerológia útmutatással szolgálhat arra, mi mindenre érdemes odafigyelned, és mi mindenből profitálhatsz. Az életszámodat a születési dátumod számainak összeadásával kaphatod meg. Addig számolj, míg egyjegyű számot nem kapsz.

Például, ha 1981. 07. 21-én születtél, akkor 1+9+8+1+7+2+1 = 29 = 2+9 = 11 = 2. Vagyis a 2-es a te életszámod.

1-es életszám

Ha 1-es az életszámod, az a küldetésed, hogy taníts másokat, irányt mutass nekik és inspiráld őket. Bátran valósítsd meg az új ötleteidet, hiszen különleges érzéked van ahhoz, hogy utat törj a járatlan területeken. A legtöbb vállalkozásodat siker koronázza, ám közben ne válj nagyképűvé vagy túlságosan önzővé. Légy megértő és elfogadó másokkal is.

2-es életszám

Ha 2-es az életszámod, igazi diplomata, békítő és békefenntartó vagy. Küldetésed, hogy elsimítsd az emberek közötti viszályokat, és toleranciára tanítsd őket, magad is jó példával járva előttük. Mások könnyen megnyílnak neked, mert figyelmes vagy, és megértő hallgató. Használd ki ezeket az adottságaidat.

3-as életszám

Ha 3-as az életszámod, hatalmas kreativitással és remek kommunikációs képességekkel vagy megáldva, így a legfontosabb küldetésed az önkifejezéssel kapcsolatos. Lehet, hogy az alkotás vagy az előadás területén lehetsz a magad és a többi ember hasznára. Optimista hozzáállásoddal másokat is inspirálhatsz, és örömet hozhatsz a többi ember életébe.

4-es életszám

Ha 4-es az életszámod, különös érzéked van a tervezéshez és az építéshez. Kitalálsz valamit, alaposan végiggondolod, majd kivitelezed. Így remekül tudod működtetni magad körül a dolgokat, és nem kizárt, hogy azoknak is hasznára válik ez a képességed, akik kevésbé tudatosan élik az életüket. Ne habozz segíteni nekik, cserébe mást kapsz tőlük.

5-ös életszám

Ha 5-ös életszámmal születtél, életed és sorsod egyik kulcsa a szabadság. A számmisztika szerint nehezen viseled a kötöttségeket, nagy élettérre vágysz és kalandokra. Valószínűleg szüntelenül keresed a választ az élet nagy kérdéseire, és ha kitartó vagy, meg is fogod találni. Állj ki az álmaidért, és ízleltesd meg másokkal is a szabadságot.

6-os életszám

6-osként igazi gondoskodó és tápláló alkat vagy. Akár szülőként, akár társként, akár a szakmádban arról vagy híres, hogy senki nem szenvedhet hiányt a környezetedben. Képes vagy adni másoknak, és feltölteni őket energiával - ténylegesen és lelki-szellemi szinten egyaránt. Ne spórolj a szeretettel, és adj belőle, akinek csak tudsz, mert visszaérkezik hozzád.

7-es életszám

7-es életszámmal igazán szemfüles megfigyelő vagy, felfedező és elemző alkat. Nem kizárt, hogy valamely tudományos területen alkotsz maradandót. Talán sokat gondolkodsz, és ha egy téma foglalkoztat, addig nem tágítasz, míg a végére nem jársz. Ugyanakkor gyors a helyzetfelismerő képességed is. Ezeket az adottságaidat a kutatásban kamatoztathatod, és új dolgokat fedezhetsz fel, mely másoknak is hasznára válik.

8-as életszám

8-asként remek vezetői képességeid vannak, kormányzásra és szervezésre termettél. Küldetésed, hogy mindezeket használva valami újat hozz létre - egy vállalkozást vagy szervezetet. Valószínűleg nem vagy híján a kellő ambíciónak sem, minden tehetséged megvan ahhoz, hogy megvalósítsd az ötleteidet, és másokat is magad mellé állíts a nemes cél érdekében.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

9-es életszám

A 9-es életszámúak gyakran igazi humanitáriusok, akik szívükön viselik mások, gyakran az egész emberiség sorsát. Valószínűleg te sem vagy híján az efféle szenvedélyes megmentő attitűdnek, ami igen tiszteletre méltó tulajdonság. Ez része az életküldetésednek, és sok embernek szerezhetsz vele örömöt. Ám azt is vedd számításba, hogy senkit nem lehet akarata ellenére megváltani. Annak segíts, aki kéri.

Ezt is szeretjük