Szülőhoroszkóp

Ilyen szülő vagy, illetve leszel!

Horoszkópunkból kiderül, hogy a csillagoktól kapott személyiségjegyeid hogyan határozzák meg gyermekedhez való viszonyodat.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horoszkópunkból megtudhatod, hogy érzelmileg és mentálisan hogyan állsz a szülői szerepkörhöz. Tudd meg, mire érdemes ügyelned az élet nehéz, de annál több gyönyörűséget rejtő feladatánál.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Önállóságra és függetlenségre neveled gyermekeidet, külön figyelmet fordítva az érdekérvényesítésre, aminek nagy hasznát veszik majd az életben. Az érzelmi mélységeket azonban – éppen előremutató gondolkodásmódod miatt – esetenként nem, vagy csak részlegesen éled meg. Ha viszont úgy látod, gyermekeid esendőbbek, mint te, kényeztesd, babusgasd őket, néha akár a következetesség rovására is.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Gyermekeid számára igyekszel érzelmileg és egzisztenciálisan egyaránt biztonságos hátteret teremteni. Szinte észrevétlenül megtanulják tőled, hogy a későbbiekben miként lehetnek úrra a mindennapok nehézségein. A benned lévő birtoklási vágy azonban akadályozhatja őket személyiségük kibontakoztatásában. Hagyd, hogy gyermekeid saját vágyaik, késztetéseik szerint éljenek!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A zodiákus egyik legintellektuálisabb jegyének szülötteként gondolkodásra készteted gyermekeidet, és minden rendelkezésedre álló eszközzel támogatod őket abban, hogy felfedezzék a világot. Bár néha nehezedre esik a folyamatos rendelkezésre állás, gyermekeidre mindig igyekszel elegendő időt és energiát fordítani. Viselkedésedet egyfajta könnyedség határozza meg, de megpróbálhatsz időnként kicsivel empatikusabb lenni!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Gyengéd, melegszívű, egyszersmind engedékeny szülő vagy, akinek örömöt, sőt, nemritkán életcélt jelent a gyermekeiről való gondoskodás. Ügyelj azonban arra, hogy a gondoskodás ne csapjon át valamiféle kényszeres viselkedésbe. Fogadd el, hogy az évek során gyermekeid egyre önállóbbak lesznek, és egyre kevésbé igénylik a táplálást, az ápolást, a védelmezést. Ha eljön az ideje, engedd el őket!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Csupaszív szülő vagy, aki rendkívül büszke gyermekeire. Dicsérettel, elismeréssel bátorítod őket, így kellő önbizalom birtokában lépnek majd ki az életbe. Mivel azonban önmagad folytatását látod bennük, túlzott nyomást gyakorolhatsz rájuk annak érdekében, hogy a te fogalmaid szerint sikeresek legyenek. Ez egy kevésbé ambiciózus, introvertált gyermek számára nyomasztó lehet. Légy megértőbb és engedékenyebb!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Racionális, következetes és a végtelenségig lelkiismeretes szülő vagy. A nevelést alapos felkészültséget és következetességet igénylő feladatnak tekinted. Gyermekeidnek olyan gyakorlati ismereteket adsz át, melyek birtokában jól boldogulnak majd az életben. Fontos azonban az is, hogy időnként kinyilvánítsd a benned lévő nagyon is mély érzelmeket. Merj spontánabb, játékosabb lenni!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Jegyedhez méltóan békés, harmonikus kapcsolatot alakítasz ki gyermekeiddel. Amennyire a koruk engedi, igyekszel egyenrangú félként kezelni őket. Mivel a művészetek fontosak számodra, gyermekeidet is arra készteted, hogy mélyedjenek el bennük, és nehezen éled meg, ha ők az élet más területei iránt mutatnak érdeklődést. Hagyd, hogy abban fejezzék ki kreativitásukat, amiben valóban tehetségesek!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Érzelmileg rendkívül erősen kötődsz gyermekeidhez, és valóságos anyatigrisként védelmezed őket. Mivel igyekszel kifürkészni a titkokat, nem meglepő, hogy gyermekeidről is mindent tudni akarsz. Ez idővel terhessé válhat a számukra, és számos konfliktus forrása lehet. Fontos, hogy elfogadd, gyermekeidnek több emberrel kell kapcsolatot kialakítaniuk ahhoz, hogy felnőttként majd boldoguljanak az életben.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szeretnél ideális szülővé válni, amire meg is van minden esélyed. Támogató, jó szándékú, esetenként kissé idealista beállítottságodnak köszönhetően a nehéz helyzetekben is képes vagy felébreszteni az optimizmust gyermekeidben. Kapcsolatotokat megterhelheti az, hogy a háztartás vezetésében, a napi ügyek menedzselésében nemigen találsz kihívást. Igyekezz mielőbb túl lenni a napi penzumon, hogy több időtök jusson a felszabadult együttlétre!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A szilárd keretek és az egyértelmű struktúra kialakítása révén érzelmi és anyagi biztonságot nyújtasz gyermekeidnek. Tudod, hogy az életben semmit sem adnak ingyen, ezért őket is a munkára neveled. De mivel hajlamos vagy nagy jelentőséget tulajdonítani a konvencióknak, nehezen éled meg, ha gyermekeid a megszokottól eltérő módon gondolkodnak. Fogadd el őket olyannak, amilyenek!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Jó szülőként minden téren igyekszel eleget tenni kötelességeidnek, annak ellenére, hogy olthatatlan vágy él benned a függetlenség és az önmegvalósítás iránt. Biztos erkölcsi hátteret nyújtasz gyermekeidnek. Ugyanakkor már viszonylag kiskorukban bizonyos fokú önállóságot vársz el tőlük, és nagy szabadságot biztosítasz számukra. Ám lehet, hogy nekik elsősorban kapcsolatotok elmélyítésére lenne szükségük.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Odaadó szülő vagy, aki szavak nélkül is tudja, hogy mire van szüksége gyermekeinek. Mindig az ő igényeik elsődlegesek számodra, és jóban-rosszban kitartasz mellettük. Ám ha nem vigyázol, teljesen feladhatod magad a törődésben, és könnyen mártírrá válhatsz. Mivel ez az állapot frusztráló számodra, próbálsz elégtételt venni, például bűntudatot keltesz gyermekeidben. Tanuld meg lehatárolni magad!

OLVASD EL EZT IS!

  • anya
  • horoszkóp

Milyen anyuka leszel?

lia
  • egerszegi krisztina
  • kováts adél

A legdögösebb magyar sztármamik

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Ló jegyében

Ezt is szeretjük