Melyik napon született a pasid?

Így teheted boldoggá az ágyban

Ha nem szeretnél konkrétan rákérdezni, mi is az, ami igazán lázba hozza kedvesed, olvasd el cikkünket!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a férfiakat jóval könnyebb izgalomba hozni, mint a szebbik nem tagjait, azért nem árt tisztában lenned vele, hogyan teheted igazán boldoggá az ágyban kedvesed. Lehet, hogy a gyors menetek lobbantják lángra, de az is előfordulhat, hogy orális szex nélkül nem tudja elképzelni a szeretkezést. Ha kiszámolod, a hét melyik napján született, mindenre fény derül.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Bár alapvetően nem veti meg az egész éjszakán át tartó szexet, igazán a gyors numerákkal veheted őt le a lábáról. Talán első látásra nem látszik rajta, ám a hétfői nap szülötte a kissé hűvös felszín alatt kimondottan szenvedélyes pasi. Ha igazán boldoggá akarod őt tenni, nem zárkózol el a tüzes és a rendkívül vad szeretkezésektől, melyek leginkább hirtelen felindulásból történnek meg, mellőzve mindennemű tervezést.

Ha kedden született

Elképzelhető, hogy a kedvesed olyan dolgokra vágyik a szexben, melyek neked nincsenek igazán ínyedre. Szexuális fantáziáját nagyon is szabadjára engedi, ha a hálószobában vagytok. Kedveli a segédeszközöket, a furcsa szerepjátékokat, illetve bármit, ami nem kimondottan hétköznapi, de legalábbis szokatlan. Ahhoz, hogy igazán boldoggá tedd őt, valószínűleg bele kell menned ezekbe a játékokba, de ezt csak akkor tedd, ha mindez téged is izgalomba hoz.

Ha szerdán született

Számára elengedhetetlen a szexi fehérnemű a hangulatkeltéshez. Erről sosem szabad megfeledkezned, mert a szerdai pasi sokkal inkább vizuális típus, mint bármelyik másik férfi. Ha pedig az alaphangulat megvan, már szinte bármit tehetsz, a lényeg, hogy te irányíts. Mivel kedveli a domináns nőket, csak az a fontos, hogy saját elképzelésed szerint történjenek a dolgok az ágyban. Hidd el, díjazza majd kormányzásodat.

Ha csütörtökön született

Kedvesed orális örömszerzés nélkül szinte el sem tudja képzelni a szexet. Épp ezért fontos, hogy ez mindig része legyen az előjátéknak, sőt, olykor ezek a nyelvi trükkök jelentik számára magát a szeretkezést. Rendkívüli módon izgatja, ha ő kényeztethet téged, de persze azért cserébe elvárja, hogy te is meglehetősen aktív és lelkes légy e tekintetben. Ha pedig ez irányú vágyait kielégíted, már bármire ráveheted az ágyban.

Ha pénteken született

Először is: ne az ágyban tedd boldoggá. Ami leginkább izgatja a fantáziáját, az a különös helyszíneken történő szeretkezések gondolata. Meglehetősen spontán férfi a kedvesed, így nem szereti az előre eltervezett esti összebújásokat. Ha azonban váratlanul letámadod egy hétvégi kiránduláson, az uszoda öltözőjében, esetleg a munkahelyén, azzal valóra válhatod titkos álmait, és igazán boldoggá teheted őt.

Ha szombaton született

Férfi létére nem igazán kedveli a gyors numerákat, szerinte annak csupán akkor van értelme, ha időhiányban szenvedtek. Általában sokkal jobban élvezi a hosszú és gyengédséggel teli együttléteket. Szeret energiát és időt szánni a szeretkezésekre, hiszen pontosan tudja, hogy a szex mennyire fontos része a kapcsolatotoknak. Mindezek miatt nem lesz nehéz dolgod, ha igazán boldoggá akarod őt tenni az ágyban: mindössze légy nagyon odaadó és figyelmes.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha vasárnap született

Elsősorban a kreativitást díjazza az ágyban. A vasárnapi pasi ugyanis elég hamar ráun a misszionárius pózra - illetve bármelyik másikra is -, ha túl gyakran találkozik vele. Amennyiben tehát szeretnél a kedvében járni, lapozd át a Káma-Szútrát, és engedd szárnyalni a fantáziádat. Nem az a fontos, hogy rendkívül hajlékony legyél, sokkal lényegesebb, hogy próbálj minden alkalommal egy apróbb újítást vinni az együttléteitekbe.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük