Széttrollkodja a sztárok dögösnek szánt fotóit a férfi: imádja érte az internet
A kreatív férfi új, érdekesebb szintre emeli a sztárok fotóit.

vicces-sztar
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem meglepő, hogy a hírességekről gyakran szokatlan stílusú fotókat láthatunk olyan beállításokkal, hátterekkel és kompozíciókkal, amelyek hétköznapi szemmel nézve furcsának vagy akár mulatságosnak tűnnek. Persze ezek a képek általában valamilyen céllal készülnek, például egy reklámkampányhoz, de az is előfordul, hogy az adott sztár egyszerűen csak szeretne kitűnni egy meghökkentő frizura- vagy ruhaválasztással.

Manapság, amikor az emberek szinte versenyeznek a figyelemért, sokan olyasmit is bevállalnak, amivel aztán remek alapanyagot szolgáltatnak a mókás kedvű trolloknak. Ők azok, akik úgy alkotják újra az ismert emberekről készült képeket, hogy annak legtöbb eleméből viccet csinálnak, a közönségük pedig rettentően élvezi.

Ebben utazik a román Bogdan, vagy ahogy az Instagramon ismerik, Bodi Imită is, aki már majdnem százezer követőre tett szert mókás utánzásaival. A fiatal férfi természetesen nem akar senkit megsérteni, egyetlen célja, hogy szórakozzon és szórakoztasson. Ez teljes mértékben sikerül is neki, kreatív megoldásai egészen lenyűgözőek.

Kiemelt kép: Getty Images

Ezt is szeretjük