Itt nézheted meg, hogyan ver a szíved ebben a pillanatban! A videó, ami után máshogy látod magad
Ilyet nem láthatsz minden nap!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember hajlamos magától értetődőnek venni, hogy működik a szervezete, és bele sem gondol, hogy milyen aprólékosan kidolgozott, ám sérülékeny rendszer tartja őt életben.

Sőt, a munka oroszlánrészét nem is látni, és sokszor csak betegség vagy rendellenesség kapcsán vetődik fel a gondolat, hogy a szív sohasem pihen. Tudatosítsd ezt magadban, mielőtt késő lenne, nézd meg a videót!

Ilyen belülről egy emberi szív

Egy átlagos, egészséges emberi szív percenként 72-t ver, ami azt jelenti, hogy napi 103 680-szor húzódik össze. Erről a mindennapi teendők közepette nem veszel tudomást, pedig az életed múlik rajta, hogy vigyázol-e a ketyegőre.

A Milwaukee-ban található Aurora St. Luke Orvosi Központ kardiológiai osztálya készített egy videót, amellyel felhívják az emberek figyelmét arra, milyen fontos a rendszeres szűrővizsgálat, és bemutatják, mennyire fejlett technikával tudják ma már kimutatni a szív különböző rendellenességeit.

Egy új technológiájú 4D-s ultrahanggal rögzítették a felvételen látható szíveket, amelyek között van egészséges és súlyos beteg is. Nézd meg a videót, tudd meg, mit csinál a szíved ebben a pillanatban is, és vigyázz az egészségedre!

Az elhízás röntgenképen

Egy méretes testben is ugyanakkora csontváz van, mint egy átlagos alkatú emberében. A látvány döbbenetes.

Ezt is szeretjük