Szirének és élőholtak: A Karib-tenger kalózai 4 a mozikban
Jack Sparrow kapitány új kalandra indul, ezúttal az ifjúság forrását keresve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május 19-től újra szórakozhatsz a Jack Sparrow kapitány bőrébe bújt Johnny Deppen, hiszen ekkortól vetítik a magyar mozik A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmet.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe bújik az akciódús történetben, mely igazságról, cselszövésekről, az ifjúságról és a halálról mesél.

Amikor Jack múltjából felbukkan Angelica - Penélope Cruz -, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához.

Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll - Ian McShane - kalóz hajója, így Jack hirtelen olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja, kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől.

Főbb szerepekben

  • Johnny Depp – Jack Sparrow kapitány
  • Ian McShane - Feketeszakáll
  • Penélope Cruz - Angelica
  • Geoffrey Rush – Barbossa kapitány
  • Kevin R. McNally - Gibbs
  • Astrid Bergès-Frisbey - Syrena
  • Sam Claflin – Philip

A Rob Marshall - Chicago, Egy Gésa emlékiratai - rendezésében készült Karib-tenger kalózai 4 újra elhozza neked azt a felejthetetlen szórakozást, kalandot és jókedvet, amit már jól ismersz az előző Karib-tenger kalózai történetekből. Ráadásul mindezt most 3D-ben élheted át!

Nézd meg az előzetest!

Ha tetszett az első három rész, a legújabb epizódot se hagyd ki! Ezúttal Jack Sparrow kapitány az ifjúság forrásának keresésére indul. Íme, egy kis kedvcsináló!

Ezt is szeretjük