7 rövid, de ütős szilveszteri üzenet, ami egy SMS-ben is elfér

Nem kell regényt írni, elég egy jópofa szófordulat, és máris egyedi lesz a köszöntésed.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A telefonvonalak szilveszterkor általában nagyon leterheltek, és éjfélhez közeledve csak romlik a helyzet. Így hát felesleges híváslistát összeállítanod azok számaiból, akiket köszöntenél újév alkalmából: egy-egy jól irányzott SMS-sel sokkal jobban jársz.

Az elcsépelt BÚÉK! helyett idén legyél kreatívabb! Mutatjuk, milyen csattanós üzenetekkel lepd meg idén a tőled távol ünneplő barátaidat!

Előre megírva

A legegyszerűbb módja, ha a buli hevében nem akarsz a telefonodon pötyögni, hogy előre beírod a szöveget, sőt, a címzetteket is hozzáadhatod az üzenethez.

Ezután éjfélkor már csak rá kell nyomnod a küldés gombra, nemcsak könnyebb lesz így a dolgod, hanem valószínűbb, hogy senki fontosat nem felejtesz ki. Az üzenetek után pedig nem kell másra koncentrálnod, mint arra, hogy megörökítsd 2019 első pillanatait: a válasz-SMS-ekre elég, ha csak egy fotót küldesz majd vissza!

1.

A szerencsebanknál a 2019-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

2.

Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2019-et ír az egész világ. S ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

3.

Kis szobában gyertya ég, búcsúzik az elmúlt év. Fenyőillat lengedez, bonthatod a pezsgődet. Száraz vagy félédes, köszöntsük az új évet.

4.

Lassan vége lesz az évnek, terveid már biztosan a jövőbe néznek. Gondolatban koccintok éjfélkor veled, és kívánok boldog, sikeres új évet neked. B.Ú.É.K.

5.

Itt az új év hamarosan, miért nézel rám haragosan? Legyél vidám, idd a pezsgőt, búcsúztassuk az esztendőt. Kívánom, hogy legyél boldog, szíved kerüljék a gondok! B.Ú.É.K!

6.

Jelzem, hogy 2018-ra a legjobb kívánságok nem érkeztek meg hozzám. Épp ezért 2019-re kizárólag készpénzt, alkoholt vagy benzinutalványt kérek! Köszi! Boldog Új Évet Kívánok!

7.

Újév alkalmából köszöntelek téged, ne feledd, hogy jövőre is találkozom véled!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nézd meg ezt is - Elképesztő égi jelenség

Szilveszter éjjelén sokan kémlelik az eget a rengeteg káprázatos tűzijáték miatt. A NASA űrszondája azonban a mesterséges fények helyett egészen hihetetlen mozzanatokat örökített meg a vörös bolygón.

Ezt is szeretjük