Epres pezsgőkrém: különleges édesség a szilveszteri buliba
Ha szeretnél valami igazán különlegessel előrukkolni a vendégeknek, készíts pezsgőkrémet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Micsoda nő! óta mindenki tudja, hogy pezsgő elmaradhatatlan kelléke az eper. A kettő együtt isteni ízkombinációt alkot, így, ha szeretnéd a szilveszteri buliban meglepni a vendégeket valami különlegességgel, készíts isteni pezsgőkrémet.

Ízlésed szerint eper helyett más gyümölccsel is kínálhatod.

Epres pezsgőkrém

Hozzávalók:

  • 5 dkg eper, mirelit is lehet
  • 2 dl pezsgő
  • 2 tojássárgája
  • 2 evőkanál porcukor

A pezsgőt a tojássárgával és a porcukorral keverd össze egy hőálló edényben. Add hozzá a megtisztított, félbevágott eperdarabokat is.

Egy lábasban forralj vizet, tedd fölé a pezsgőmasszás tálat, és folytonos keverés mellett hagyd, hogy besűrűsödjön.

Töltsd poharakba a krémet, hagyd kihűlni, és már kínálhatod is az édesszájú vendégeknek.

Ezt is szeretjük