Epres pezsgőkrém: különleges édesség a szilveszteri buliba
Ha szeretnél valami igazán különlegessel előrukkolni a vendégeknek, készíts pezsgőkrémet!
A Micsoda nő! óta mindenki tudja, hogy pezsgő elmaradhatatlan kelléke az eper. A kettő együtt isteni ízkombinációt alkot, így, ha szeretnéd a szilveszteri buliban meglepni a vendégeket valami különlegességgel, készíts isteni pezsgőkrémet.
Ízlésed szerint eper helyett más gyümölccsel is kínálhatod.
Epres pezsgőkrém
Hozzávalók:
- 5 dkg eper, mirelit is lehet
- 2 dl pezsgő
- 2 tojássárgája
- 2 evőkanál porcukor
A pezsgőt a tojássárgával és a porcukorral keverd össze egy hőálló edényben. Add hozzá a megtisztított, félbevágott eperdarabokat is.
Egy lábasban forralj vizet, tedd fölé a pezsgőmasszás tálat, és folytonos keverés mellett hagyd, hogy besűrűsödjön.
Töltsd poharakba a krémet, hagyd kihűlni, és már kínálhatod is az édesszájú vendégeknek.
Dilemma podcast
A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- alkohol
- ital
3 csodálatos pezsgőkoktél
- alkohol
- ital
A legfinomabb szilveszteri koktélok
- buli
- parti