Epres pezsgőkrém: különleges édesség a szilveszteri buliba
Ha szeretnél valami igazán különlegessel előrukkolni a vendégeknek, készíts pezsgőkrémet!

Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

10 évet letagadhatsz ezzel a sminkkel, ha elmúltál 30: egyszerű praktikák fáradt bőrre »

Holnaptól igazi ruharitkaságok a H&M-ben: Giambattista Valli az új vendégtervező »

Emily Ratajkowski még a 80-as évek divatját is szexivé tudja tenni: őrület, milyen ruhákat visel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A Micsoda nő! óta mindenki tudja, hogy pezsgő elmaradhatatlan kelléke az eper. A kettő együtt isteni ízkombinációt alkot, így, ha szeretnéd a szilveszteri buliban meglepni a vendégeket valami különlegességgel, készíts isteni pezsgőkrémet.

Ízlésed szerint eper helyett más gyümölccsel is kínálhatod.

Epres pezsgőkrém

Hozzávalók:

  • 5 dkg eper, mirelit is lehet
  • 2 dl pezsgő
  • 2 tojássárgája
  • 2 evőkanál porcukor

A pezsgőt a tojássárgával és a porcukorral keverd össze egy hőálló edényben. Add hozzá a megtisztított, félbevágott eperdarabokat is.

Egy lábasban forralj vizet, tedd fölé a pezsgőmasszás tálat, és folytonos keverés mellett hagyd, hogy besűrűsödjön.

Töltsd poharakba a krémet, hagyd kihűlni, és már kínálhatod is az édesszájú vendégeknek.

Ezt is szeretjük