A legnőiesebb frizurák hosszú hajból az év végi buliba
Mutasd meg jobban nőiességedet egy csodás, hosszú hajzuhataggal! Tedd magad partiképessé!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hosszú, dús haj a pasik nagy kedvence a testre simuló ruhák mellett, tehát, ha már tudod, mit veszel fel az óévbúcsúztató partira, akkor itt az ideje, hogy a hajadra is gondolj.

Egy szexi sörény minden szempárt magára vonz, így érdemes legalább annyi időt eltölteni a frizura elkészítésével, mint amennyit a ruha kiválasztására szántál.

Először is mérlegeld, hogy te magad akarod megalkotni a hajkölteményt, vagy inkább fodrászodra bízod azt. Az sem mindegy, hogy milyen hajad van: a vékony szálú hajtípusban kevésbé maradnak meg a hullámok, míg egy vastag szálú, göndör jellegűt nehezebb egyenesre kihúzni.

Persze semmi nem lehetetlen, csak legyen kéznél egy nagy adag hajfixáló! Mutasd meg a benned rejlő csábító démont!

Egyenes úton a férfiszívekhez

Ismerős az a jelenet az amerikai filmekből, amikor a főhősnő egyszerűen csak megrázza a haját, vagy a szél kap bele tincseibe? Akkor biztosan tisztában vagy azzal is, hogy a pasik odáig vannak a hosszú, kiengedett hajért.

Habár unalmasnak tűnik, a kiengedett, vasalóval egyenesre húzott haj az egyik legnőiesebb viselet. Csodásan keretezi az arcot, és olyan elképesztő eleganciát kölcsönöz, amitől mindenkinek eláll a szava. Szóval izzítsd be a hajvasalót, és apró tincsenként haladva zabolázd meg sörényed. Előtte azonban ne felejts el védőkrémet felvinni rá, mert a forróság nem tesz jót a hajszálaknak.

Charlie angyalait mindenki szereti, és most a Farah Fawcett-féle hajviselet újra divatba jött. Az egyik oldalon arcodat keretező, néhány kifelé hullámzó tincs remekül feldobja az egyszerű, egyenes frizurát, és elbűvölően játékossá tesz. Ezt a frizurát még te magad is könnyedén el tudod otthon készíteni, hiszen csak az első tincseket kell kifelé sütni. Próbálkozz vele, ha te is angyali megjelenéseddel szeretnéd magadra vonni a figyelmet!

Elegáns feszesség vs. laza fürtök

A hosszan aláomló haj is igazán szép, de, ha szilveszter éjszakáján valami extrémebbre vágysz, akkor próbálkozz a fejtetőre tűzéssel. A konty királynői büszkeséggel ruház fel, tehát ideális választás, ha komolyabb alkalomra vagy hivatalos. 

Ugyanakkor egy csajos partira sem rossz választás, ha olyan ruhával és kiegészítőkkel viseled, melyekkel megtöröd ezt a fagyos hatást. Például a nagyon élénk színeket, melyek amúgy túlságosan is bohókásnak tüntetnének fel, remekül ellensúlyozza a királynői elegancia.

Nem muszáj azonban minden egyes tincset precízen a fejtetődre csatolni. Kifejezetten divatos manapság, ha szándékosan kusza hatást keltesz, mintha éppen csak kikeltél volna az ágyból. A begöndörített és összesodort tincseket egyszerűen tűzd összevissza a fejtetődre, és már kész is a laza babérkoszorúra hajazó frizura. Egy nehezebb konty megalkotását érdemes fodrászra bízni, ezt azonban te magad is el tudod készíteni, nem lesz másra szükséged, csak rengeteg hajtűre és egy flakon hajlakkra.

Csavaros észjárás

Mégis maradnál inkább a leengedett verziónál, de vinnél bele néhány csavart? Akkor elő a hajsütővassal, a nagyobb méretű hajcsavarók tömegével és a hajlakkal.

A kicsit rockos, zabolázatlan stílus érdekében több rétegben göndörítsd be a hajad, ne csak a felső régiókat. Ettől még akkor is dús hajtömegnek fog tűnni frizurád, ha amúgy éppenséggel kevés mennyiségű hajjal áldott meg a sors.

De mielőtt még nekifognál az eszeveszett fürtökbe sütésnek, fésüld át a hajadat arra az oldalra, ahol amúgy is elválasztanád, így sokkal dögösebb lesz, mint akkor, ha egyszerűen csak leomlana a fejtetődről.

A kicsit visszafogottabb, dívásan hullámos fazon csodásan passzol egy letisztult koktélruhával vagy kis feketével. Az óriási hullámok a szélvihartól tajtékzó tenger vonalait adják vissza. Az összhatás akkor teljesedik ki ennél a viseletnél, ha nagy adag hajfényt is bevetsz a csillogás érdekében. A szintén oldalra fésült fazon a gengszterfeleségek eleganciájával ajándékoz meg, márpedig azok a hölgyek tudták, mitől döglik a légy.

Ezt is szeretjük