A 4 legszexibb konty szilveszterre

Különleges frizurát szeretnél szilveszterre? Egyedi külsőre tehetsz szert egy elegáns vagy extravagáns konttyal! Próbáld ki!

Unod a hosszú sörényedet? Nem tudod, hogyan tedd partiképessé? Rakoncátlan tincseidet úgy is megszelídítheted, ha egy rendezett kontyot készítesz belőlük. Ha viszont épp az a bajod, hogy szabályosan sima hajzuhataggal áldott meg a sors, valami vad, rockos kreációt is megálmodhatsz magadnak.

A kontyok most újra fénykorukat élik, hiszen előkelőek, és finom stílussal lengik körbe viselőjüket. Persze gondolhatsz merészebbre is, és az alapfazonokat megbolondíthatod némi extravaganciával.

A fodrászok egyébként is szeretik, ha kiélhetik kreativitásukat, és izgalmas, pimaszul modern hajcsodákkal kápráztathatják el vendégeiket.

A kontyok mellett szól az is, hogy a kecses hattyúnyakakra terelik a figyelmet, ezáltal jól harmonizálnak a mélyen dekoltált ruhákkal.

A nyak íve kimondottan szexis a férfiak számára, ezért egy ilyen frizurával úgy vonulhatsz be az előtted álló éjszakába, mint egy filmvászonról lekacsintó, elbűvölő jelenség. Mindemellett a fejtetőre polcolt hajtömeg optikailag megnyújtja az alakodat, és magasabbnak tüntet fel.

Kalap helyett konty

Játékos kedvűeknek rögtön itt van két furmányos, hajból kreált kalapocska. Olyan kacérsággal viselheted ezeket, akár egy revütáncos az ékes fejdíszét vagy szexis fejfedőjét. Ha már sok hajjal látott el a gondviselés, használd is ki ezt az adományt.

Az unalmas, megszokott frizurák helyett egy ilyen mesébe illő, fantáziáról és stílusérzékről tanúskodó kontyocskával is elkápráztathatod a partizókat. Mivel a szilveszteri hacacáré egyfajta örömünnep, felejthetetlenül dizájnos küllemeddel is tiszteleghetsz a különlegessége előtt.

Az oldalra csúsztatott bóbitát a bevállalósak akár egymaguk is elkészíthetik néhány hajcsavaró, hajtű és csat segítségével. A szépen bebodorított hajat szedd szét tincsekre, tupírozd fel egy picit, vagy kócold össze, majd fogd fel egy kis copfba a fejtetődre, végül tincsenként rögzítsd hajtűk segítségével.

Próbáld gömb alakzatba formázni az egészet, és, hogy ne látszódjanak ki a különféle csatok és kellékek, tupírozz rájuk egy-két pajkosan kunkorodó fürtöcskét. A másik csúcsos, kalapszerű kontyot inkább bízd szakavatott kezekre, mert egy csöppet bonyolultabb az elkészítése.

Modern rockdíva

A glam rock stílusa, mely a vagányságot ötvözi az extra szexis, nőies vonásokkal, a hosszú hajat épp úgy szereti, mint a rövid, tépett frizurát. Ez a két kontykreáció leginkább sötét hajúaknak áll jól, frufruval tökéletesítve az összhatást.

Akár egyedül is próbálkozhatsz az elkészítésükkel, de nem árt egy főpróbát tartanod még szilveszter előtt, nehogy aznap érjen a teljes összeomlás. A letisztultabb változathoz fogd fel lófarokba a hajad, de egészen a fejed búbjára. A félkész művet úgy kell feltupíroznod, hogy ne gubancolódjon össze, és ne keltsen kócos hatást.

Ha sok hajad van, a copfod tövét a saját hajaddal is körbetekerheted, de használhatsz egytincses póthajat is, esetleg helyettesítheted sötét szalaggal. Majd a lófarkadból formázz egy csinos kis gömböt, és a visszahajtott tincseidet tűzd le a fejtetődön.A vad és kócos hajturbán elkészítéséhez dús és meglehetősen hosszú haj szükségeltetik.

Itt nincs más dolgod, mint tincsenként feltűzdelni a hajadat, mindenféle rendszer és koncepció nélkül. Akár kis csigákba is igazíthatod a tincseket, össze-vissza kacskaringózva. Néhány tincset hagyj szabadon leomlani, és utolsó lépésként hajlakkal fixáld szénaboglyádat.

Fenségesen elegáns

Ha elegáns partiba vagy hivatalos, egy előkelő frizurával is megkoronázhatod bűbájos öltözékedet.

Viseld úgy a hajad, akár egy ékszert! A szélesvásznú, fekete-fehér filmek legendás díváitól is meríthetsz ihletet, akik jól tudták, hogy a kecses vállnak és a hosszú nyaknak bizony hatalma van. A tarkódra biggyesztett, szépen elrendezett hajtömeg különleges dísze lehet finom megjelenésednek, és drámai, hűvös éjkirálynőt varázsolhat belőled.

Ez a két kontytípus hullámos és egyenes hajból is elkészíthető, akár frufruval, akár anélkül. Érdemesebb inkább fodrászra bízni a megkreálásukat, hiszen itt minden hajtincset művészien kell megkomponálni.

Szamurájkonty - két elgondolásban

A szamurájkonty már jó ideje a kifutók nagy kedvence. Ha divatos külsőre vágysz, akár a modellektől is elcsenhetsz egy-két stílusötletet szilveszter éjszakájára. A szamurájok kedvelt hajviseletére emlékeztető kontyok egyszerűbb változata akár hétköznapokon is viselhető, hiszen jól illik a puritán és a bohém öltözékekhez is.

Ez esetben te is könnyen hozzáláthatsz az elkészítéséhez, hiszen egy egyszerű, hátrasimított copfból kivitelezhető. Az oldalra tűzött konty már nagyobb átgondolást igényel, amihez először be kell sütni a hajvégeket loknisra, de használhatsz nagy hajcsavarókat is. Ha sehogy sem boldogulsz a művelettel, keresd fel inkább a fodrászodat!

Ezt is szeretjük