18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mi a szexuális karmád?

Szaturnuszod elárulja!

Ha tisztában vagy azzal, mi is a rendeltetésed szexuális szempontból, még jobban kamatoztathatod képességeidet az erotika terén.

Előző életed élményei, tapasztalatai és kapcsolatai a jelenlegi életedben is hatnak rád. Bár nem közvetlenül, inkább csak késztetések és ellenérzések formájában teszik ezt, nem árt megismerned ezeket, hiszen akár tanulhatsz is belőlük.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Szaturnusz a Kosban

Tüzes és szenvedélyes vagy, a szexualitás fontos szerepet játszik az életedben. Hiánya esetén figyelmetlen és feszült leszel, és az élet más területein is csökken a hatékonyságod. Az együttlét során tökéletesen jelen vagy partnered számára, megnyilvánulásaid kifelé irányulnak, illetve intenzívek. Bizonyos határokon belül szívesen kísérletezel extrémebb helyzetekkel, kellékekkel is. Megeshet azonban, hogy heves természetedből fakadóan türelmetlen vagy a másik emberrel.

Szaturnusz a Bikában

Gondosan megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Érzékiségedet csak szeretetteljes, biztonságos atmoszférában tudod teljes mértékben kibontakoztatni. Ekkor azonban a világ leggyengédebb és legfigyelmesebb szeretőjévé válsz. Mint mindenben, az erotikában is a telítettséget, a túláradást kedveled. Az aktust teljes mélységében megéled. Az egyedüli problémát az jelentheti, hogy esetenként túlságosan is ragaszkodhatsz a bejáratott sémákhoz.

Szaturnusz az Ikrekben

Szexualitásodat a kíváncsiság és az ismeretlen felfedezése iránti vágy határozza meg. Megnyilvánulásaid játékosak, néha egyenesen rafináltak, és kevéssé ösztönösek. Nyitott vagy minden újdonságra, sőt, nemritkán te magad kezdeményezed azokat. A mozgékonyság és a változatosság lételemed. Lehetnek az életedben olyan időszakok, amikor az átlagosnál gyorsabban cserélődnek a partnereid, ami hosszútávon érzelmi kielégületlenséghez vezethet.

Szaturnusz a Rákban

Érzelemgazdag és fantáziadús szexualitásodat csak meghitt, fesztelen légkörben tudod teljes mértékben kibontakoztatni. Ösztöneid megsúgják, hogy a másik ember mit szeretne, és ezt meg is adod neki, miközben a legkisebb érintésére is rendkívüli érzékenységgel reagálsz. Az aktus során valósággal egybeforrsz vele. Problémát jelenthet viszont, hogy az ágyban is hajlamos vagy intenzív lelki életet élni, amire nem mindig van fogadókészség a másik oldalon.

Szaturnusz az Oroszlánban

Szenvedélyes és nagyvonalú szerető vagy, ám csak inspiráló környezetben tudsz teljes mértékben kibontakozni. Imádsz hódítani, így az ágyhoz vezető út közel sem olyan izgalmas számodra, mint maga az aktus. Megnyilvánulásaidat egyszerre hatja át melegség, játékosság és kreativitás. Az együttlétet teljes mélységében éled meg. Sikerorientáltságodat azonban még az ágyban sem tudod levetkőzni: szükséged van arra, hogy partnered direkt vagy indirekt módon tudomásodra hozza elismerését és elégedettségét.

Szaturnusz a Szűzben

Mély érzékiségedet csak zavartalan körülmények között tudod teljes mértékben kibontakoztatni. Megnyilvánulásaidat egyszerre határozza meg az összpontosítottság és az ösztönösség. Önzetlenséged az ágyban is megnyilvánul: a másik ember öröme sokszor fontosabb számodra a sajátodnál. Az erotikus különlegességek nem vonzanak, de nincs is szükséged rájuk - a magad természetes, eszköztelen módján a szexualitás magasabb dimenzióit tárod fel partnered előtt.

Szaturnusz a Mérlegben

Szexualitásodat egyszerre hatja át könnyedség, pajkosság és tapintat. Az önátadáshoz a hangulatos miliő mellett arra is szükséged van, hogy a partnereddel való kapcsolatod az egyenlőségen alapuljon. Az ágyban is stílusos és nagyvonalú vagy, és akár a saját vágyaidat is háttérbe szorítva igyekszel a másik ember kedvében járni. Ugyanakkor megeshet, hogy egyfajta érzelmi távolságtartással viseltetsz iránta. Ilyenkor az együttlét mélység és intenzitás tekintetében hagyhat maga után kívánnivalót.

Szaturnusz a Skorpióban

Erotikád a tüzet és a vizet egyaránt magában hordozza. Erős szexuális energiáid az intenzív élmények keresésére sarkallnak. Vonz minden, ami eltér a szokványostól, a tabuk ledöntése pedig különös örömmel tölt el. Megnyilvánulásaid hatékonyak, összpontosítottak és végtelenül szenvedélyesek. Bájaidat tudatosan alkalmazod csábításra, netán sokkolásra. Megeshet azonban, hogy elveszíted a kontrollt önmagad fölött, és az ösztöneid rabjává válsz.

Szaturnusz a Nyilasban

Az újabb és újabb élményeket keresed, nem feltétlenül ugyanazon partner mellett. Erotikád könnyen lángra lobban. Bár a látszat ellenére nem vagy mentes némi szemérmességtől, ez pillanatok alatt szertefoszlik, ha kellő inger ér, és szabadon, gátlásoktól mentsen, lelkesen veted bele magad az eseményekbe. Szívesen próbálsz ki új pozitúrákat és szexuális játékszereket. A korrektség még az ágyban is fontos számodra: ügyelsz arra, hogy maradéktalanul viszonozd mindazt, amit a partneredtől kapsz.

Szaturnusz a Bakban

Szexualitásod különösen erős, ám képes vagy teljes mértékben kontrollálni azt. Időre van szükséged ahhoz, hogy megnyílj a partnered előtt. Ekkor azonban szabad utat engedsz intenzív energiáidnak, mélyen átéled, és minden tekintetben élvezed az együttlétet. Megnyilvánulásaid egyszerre szenvedélyesek és természetesek. A benned lévő megfelelési vágytól azonban még ilyenkor sem tudsz szabadulni. Megeshet, hogy a kudarctól való félelmedben igyekezeted görcsösségbe fullad.

Szaturnusz a Vízöntőben

Meggyőződésed, hogy mint minden, a szexualitás is az agyban dől el, ezért ritkán engedsz szabad folyást az ösztöneidnek. Megnyilvánulásaid ötletesek, játékosak és fantáziadúsak, sőt, némi humort és szellemességet is képes vagy az aktusba csempészni. Szeretsz kísérletezni, és teljes mértékben figyelmen kívül hagyod az elfogadott normákat és a bejáratott sémákat. Azt teszed, ami neked és a másik embernek egyaránt jó. Hajlamod lehet viszont a szélsőségekre.

Szaturnusz a Halakban

Szexualitásod intenzív, nemritkán túlfűtött. Mégis jobban szereted, ha a partnered kezdeményez, ekkor azonban nem vagy semmi jónak az elrontója. Az ágyban rendkívüli szenvedéllyel és odaadással nyilvánulsz meg. Mélységes vágy él benned a másik emberrel való romantikus, már-már mágikus harmónia iránt, így lelkileg is szeretnél feloldódni benne. Előfordul azonban, hogy félénkségből vagy szemérmességből nem tudod teljes mértékben kibontakoztatni intenzív energiáidat.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük