Mi a legvonzóbb tulajdonságod a férfiak szerint?

Japán horoszkóp

Hódítani akarsz? Tedd kicsit félre a praktikákat, trükköket, és engedd érvényesülni természetes vonzerődet!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden nőnek más módszerei vannak a férfiak elcsábítására. És minden pasi számára más-más tulajdonságok lehetnek vonzók az ellenkező nemben. Van, aki egész egyszerűen az erotikus kisugárzásra bukik, míg mások számára a gyengédség vagy éppen az intelligencia és a lelki összhang a fontos.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Számold ki, hogy milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és megtudhatod, melyek azok a tulajdonságaid, amelyekkel könnyen elbűvölheted a pasikat.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Időnként védtelen nőnek tűnsz, máskor olyan benyomást keltesz, mint aki nagyon is jól boldogul egyedül, és semmi szüksége arra, hogy egy erős vállra támaszkodjon. Ez a fajta kettősség izgalmassá, sőt, titokzatossá tesz az ellenkező neműek szemében. A japán horoszkóp szerint vonzerődet fokozza, hogy tájékozottságodnak köszönhetően a tipikusan pasis témákhoz is hozzá tudsz szólni. A humorérzéked és a szellemességed pedig már csak hab a tortán.

Jikoku – Fekete föld

Jikokuként férfi- és a női oldalad szinte tökéletes egyensúlyban van. Megnyilvánulásaidat együttérzés és a végtelen gyengédség hatja át, valójában azonban nagyon is erős vagy. Tudod, hogy mit akarsz, és szorgalmadnak, kitartásodnak köszönhetően véghez is viszed azt. A legkevésbé sem szorulsz gyámolításra, de nem is törekszel arra, hogy te viseld a nadrágot. Mindez ideális konstelláció a férfiak számára.

Sanpeki – Türkiz fa

A japán horoszkóp szerint erős kisugárzásodnak köszönhetően önkéntelenül is felhívod magadra az ellenkező neműek figyelmét. A komolyabbnak tűnő jelentkezők közeledésére kedvesen reagálsz, ám gyorsan a tudomásukra hozod, hogy az önállóságodat semmilyen körülmények között nem adod fel. Ez a fajta elérhetetlenség különösen értékessé tesz a pasik szemében, hiszen mindenki arra vágyik leginkább, ami - vagy inkább aki - sohasem lehet teljesen az övé.

Shiroku – Zöld fa

Határozottságod és racionalitásod akár el is riaszthatná az erősebb nem képviselőit, ám a legcéltudatosabb megnyilvánulásodat is olyan kedvesség és báj hatja át, ami ellenállhatatlanná tesz a szemükben. Nem vagy híján a vagányságnak sem, így szívesen részt veszel még az olyan tipikusan férfias programokban is, mint például a motorozás. Shirokuként mély gondolkodású ember vagy, és bármelyik pasinak méltó szellemi partnere lehetsz. Kell ennél több?

Goo – Sárga föld

Fejlett ösztönvilágodnak köszönhetően még a legártatlanabb megnyilvánulásodat is áthatja valamiféle keresetlen erotika. Nem csoda, hogy mágnesként vonzod a pasikat, illetve különösebb erőfeszítés nélkül fenntartod mindenkori partnered érdeklődését. A japán horoszkóp szerint a veled való együttlétet még izgalmasabbá teszi határtalan életszereteted. Megragadsz minden lehetőséget, mely által színt és mozgalmasságot vihetsz a hétköznapokba, így aztán melletted képtelenség unatkozni.

Roppaku – Fehér fém

A te szívedhez nem taktikázáson és játszmázáson keresztül vezet az út. Minden megnyilvánulásod egyenességről árulkodik - a pasik pedig örülnek annak, hogy mindig tudják, hányadán állnak veled. Bár Roppakuként csak úgy sugárzik belőled a nyugalom és a megbízhatóság, ez a legkevésbé sem jelenti azt, hogy híján lennél a szenvedélyességnek, sőt. Ha mindenkori partnered kiérdemli a bizalmadat, a világ legérzékibb szeretőjévé válsz.

Shichiseki – Vörös fém

Érdeklődő, nyitott ember lévén szivacsként szívod magadba az újabb és újabb ismereteket, melyeket aztán kiválóan hasznosítasz az élet gyakorlati területein. Ráadásul a japán horoszkóp szerint az érzelmi intelligenciád is kiemelkedő. Nagyon tudsz szeretni, és vágysz arra, hogy viszontszeressenek. Ha ez adott, a testiségben való feloldódás sem okoz gondot a számodra. A férfiak felnéznek rád, ugyanakkor gyengéd, védelmező reakciókat is kiváltasz belőlük.

Happaku – Fehér föld

Utánozhatatlan stílusossággal flörtölsz, könnyedén és szórakoztatóan elbeszélgetsz bármilyen témáról, az aurád pedig egyszerre sugároz meghittséget és fesztelenséget. A közeledés–távolodás izgalmas játékával pedig Happakuként tovább csigázod a férfiak érdeklődését. Bizonyos határokon belül azt teszel velük, amit akarsz - miközben kifinomult eszközeidnek köszönhetően meg vannak győződve arról, hogy az ő kezükben van a gyeplő.

Kyushi – Vörös tűz

Megnyilvánulásaidat szuggesztivitás és hihetetlen lelki mélység hatja át, szenvedélyed lángja pedig egy pillanatra sem huny ki. A veled való együttlét nemcsak izgalmas, hanem jó értelemben véve hátborzongató is, mivel egyszerre vagy titokzatosan zárkózott és pajkosan csábító. A japán horoszkóp szerint viselkedésed azt sugallja, hogy képes vagy a tökéletes feloldódásra és önátadásra is - amit persze ki kell érdemelni. Ember legyen a talpán, aki ellenáll neked.

Ezt is szeretjük