Megkérdeztük, mi a legvonzóbb női tulajdonság: ettől dobja el az agyát a pasi!

Következzenek a legszexibb női tulajdonságok!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nőként hajlamosak vagyunk mindent kicsit túlkomplikálni, és olyan tulajdonságokat keresni magunkban, melyekről feltételezzük, hogy a férfiak számára fontosak. Sőt, sokszor nemcsak keressük, de megpróbáljuk ezeket létrehozni, még akkor is, ha a személyiségünkbe egyáltalán nem passzolnak bele.

Pedig a pasik nem vágynak ezekre a fantazmagóriákra, ők az ízig-vérig nőket szeretik, a maguk természetes valójában. Legalábbis ez derült ki a megkérdezett srácok elmondása alapján: íme, Ádi - 18 -, Marci - 17 -, Kristóf - 21 - és Krisztián - 20 - véleménye!

Mosoly

- Lehet, hogy elcsépelt lesz, amit most mondok, de nekem egy mosolynál nincs szexibb tulajdonság egy lányban - mondta el Kristóf. Ettől mindenki arca megszépül, ráadásul jólesik, amikor az ember ilyenfajta kedvességet kap.

Talán kissé régimódi a felfogásom, de tényleg nagyon szexi az, amikor egy lány mosolyog, és tudod, hogy az csak neked szól. Emellett nem lehet csak úgy elmenni.

Humor

- Én a humorra szavazok - fűzte hozzá Marci. - Egy besavanyodott csajjal nem tudok mit kezdeni, szerintem kell az, hogy egy lány képes legyen nevetni még a lehetetlenebb helyzetekben is. Vagy akár saját magán. A humor sok mindent megold, még az első randi feszültségét is csillapítja, tehát én amondó vagyok, hogy a vidámságnál nincs szexisebb női tulajdonság.

Csinos külső

- Adok a külsőségekre, ezért nekem fontos, hogy egy lány csinos legyen. Nem feltétlenül topmodell alkatra gondolok, sőt, az csak jó, ha van egy kis husi, mert így van mit fogni.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sokkal inkább az a fontos, hogy alkatához illően öltözködjön, legyen a megjelenése vonzó és ápolt. Az, hogy mi van rajta, innentől kezdve nem sokat számít. Na jó, egyvalami mégis, ne legyen közönséges - mondta el Ádi.

Az első benyomás

Kíváncsi vagy arra, hogy mit néznek meg a pasik először egy lányon? Videónkból kiderül!

Magabiztosság

- Én a magabiztos csajokat kedvelem, akik bevállalósak. Például, ha egy lányban van annyi bátorság, hogy randira merjen hívni, az nagyon szexi. De minden olyan szituációban, amikor egy lányból sugárzik a magabiztosság, elvesztem a fejem. Szinte megvadít egy ilyen kisugárzás, ezért én erre szavazok - nyilatkozta Krisztián.

Ezt is szeretjük