Milyen jegyben született a pasid?

Az őrjítő hálószoba titka, csak neki

Szeretnéd, ha az első éjszakátok észvesztően erotikusra sikerülne? Első lépésnek variáld át a hálószobádat.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden jegye más és más apróságtól indul be. Elég egy-két apróbb változtatás - például pár élénk vörös párnával is meg tudod vadítani a pasidat -, és máris különlegesen szenvedélyessé tetted az első együtt töltött éjszakát. Tudd meg most, mire indul be a kedvesed! 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Felfedező természetéhez kimondottan illik a galériás hálószoba. A létrával megközelíthető terület ugyanis felébreszti benne az ősi hódítási vágyat. Ha pedig még jobban fel akarod tüzelni a hangulatot, részesítsd előnyben a vörös színt, mely egyértelműen szenvedélyessé teszi az első éjszakát. Nem szükséges a cél érdekében mindent pirosra festened, elegendő, ha beszerzel néhány vörös textíliát a falakra, esetleg vásárolsz egy-két párnát.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kedvesed csillagjegyét a Vénusz uralja. Ehhez a bolygóhoz nemcsak a szerelem kötődik, hanem a luxus és kényelem iránti vágy is. Ha hatalmas, puha ágyad van, az már eleve jó pontnak számít. Ahhoz pedig, hogy a rólad kialakított képe minél pozitívabb legyen, jól teszed, ha beszerzel néhány dekorációs elemet –például lámpákat vagy izgalmas világítótesteket. Túldíszíteni azért nem kell a szobát, de egy-két puha textíliát, takarót még vásárolhatsz a randi előtt.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A hálót párod gyakorlati célokat szolgáló területnek tekinti. Nem szereti a fodrokat, a túl sok színt, a felesleges díszítettséget. Természetesen nem szükséges, hogy a szobát még az első randi előtt kaszárnyává alakítsd át a pasi kedvéért, ám fontos, hogy előnyben részesítsd a pasztellszíneket, és ügyelj a mértékletességre. Általánosságban elmondható, hogy kedvesed szereti az egyszerű, minimalista, mégis hívogató atmoszférájú hálószobát.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kedveli a kényelmes, szinte fényűző fekhelyet, illetve a különleges párnákat. Nem fontos, hogy hirtelen vásárolj egy kovácsoltvas ágyat, de igyekezz minél romantikusabb, intimebb hangulatot varázsolni a hálószobába. Az ágynemű legyen halvány színű, esetleg barokk mintás, és ügyelj rá, hogy a szoba megvilágítása ne legyen túl erős. Az összhatás szempontjából legfontosabb a diszkrét, finom, érzéki hangulat. Kerüld a túldíszítettséget.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Csillagjegyéből adódóan kedvesed imádja a fényűzést, ezért jöhet minden, ami nem emlékeztet a minimalista stílusra. Az ideális választás természetesen egy baldachinos ágy lenne, de ennyire talán nem kell a kedvére tenned. Az ágyneműd azért mindenképpen selyemből legyen, ezenkívül pedig fontos, hogy hálószobád színei legyenek erőteljesek, de ne hivalkodóak. Vásárolj néhány nagyobb, vörös kelmét, illetve egy bolyhos, puha, egyszínű szőnyeget.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A számára ideális hálószoba egyszínű, és leginkább a minimalista stílust képviseli. Az első és legfontosabb dolog az egyszerűség. Lenyűgöző lehet kedvesed számára, ha nincs ágykereted, és a fekhely így csupán egy földre helyezett matracból áll. Kedveli a mások számára talán hűvösnek tűnő légkört, például a zsákvászonból vagy más egyszerű anyagból készült textíliákat, függönyöket. Fontos, hogy mielőtt feljönne hozzád, pakolj el minden plüssállatot és túlzottan színes, harsány tárgyat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Határozottan kedveli a természetes anyagokat - például a fát, a nádat vagy a bambuszt. Vonzó lehet számára, ha a hálószobád alapvetően az egyszerűséget tükrözi, de azért egy-egy figyelemfelkeltő, nagyobb dizájnelem helyet kap benne. Ez lehet például egy fekete-fehér kép az ágyad felett. Amennyiben teheted, vásárolj néhány rattan bútort, ám, ha nem akarsz túl sok pénzt költeni, az is elég, ha szert teszel egy-két pasztellszínű kelmére.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Mivel kedvesed csillagjegye erősen kötődik a szenvedélyhez és az erotikához, hálószobádban domináljon a vörös többfajta árnyalata. Az egész helyiség árasszon egyfajta bujaságot, és tomboljanak benne a feloldódásra váró szexuális energiák. Ha kelméket választasz, részesítsd előnyben a nemesebb anyagokat, például a selymet, a szatént, esetleg a bársonyt. Ezenkívül beszerezhetsz néhány keleti hangulatú berendezési tárgyat is.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kedvesed számára a hálószoba központi hely a lakásban. Szívesen tölt el itt hosszú téli estéket, vörösbort kortyolgatva és klasszikus filmet nézve. Épp ezért hálód árasszon olyan meghitt hangulatot, mely azt sugallja, hogy nálad majd mindezt megteheti. Szereti a régi, míves bútorokat, melyeket akár a bolhapiacról is beszerezhetsz, nem baj, ha kopottak. A kissé viharvert megjelenésű tárgyak ugyanis csak erősítik benne a nyugodt, kényelmes atmoszféra érzetét.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Hagyomány és a múlt tisztelete – ezek rendkívül fontos dolgok klasszikus értékrendet valló kedvesed számára. Kedveli a tömörfa bútorokat, a nagy mahagóni szekrényeket. Mivel azonban az ilyesmi egyáltalán nem olcsó mulatság, ne rendezd át hirtelen felindulásból a lakásodat. Okosabban teszed, ha egyszerűen csak vásárolsz egy ernyős éjjeli lámpát, egy nagy, steppelt takarót, és esetleg kiteszel pár régi családi képet a falra.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Minimalista stílus egy csipetnyi extravaganciával. Ezt az elvet kövesd hálószobád berendezését illetően, ha Vízöntő kedvesedet szeretnéd lenyűgözni. Ágyad legyen modern, de néhány szokatlan elemmel tarkított. Remekül megteszi például egy fakeretes ágy, színes, harsány ágytakaróval vagy párnákkal. Az ágyneműd legyen mondjuk egyszerű pamut, kockás mintákkal. Mindezek mellett pedig rendkívül fontos a sok-sok fény. Ha nem jut be elég természetes úton a lakásba, vásárolj néhány állólámpát és tükröt.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Képzeld el egy tengerparti nyaralás hangulatát, és ez alapján igyekezz variálni hálószobád atmoszféráját. Fontos, hogy domináljanak benne a kék és a zöld színek különböző árnyalatai. Ezenkívül lényeges, hogy előnyben részesítsd a letisztult formákat és az egyszerű anyagokat. Szerezz be egy lenvászon ágytakarót és egy kék vagy zöld függönyt, mely nem üt el alapvetően hálószobád hangulatától. Ha pedig ágyneműt választanál, maradj a természet színeinél.

Cikkünk Paul Wade Lakberendező asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük