Ismerd meg karmikus feladatod a szerelemben

Előző életeidben szerelemmel kapcsolatos karmikus feladatokat is kaptál. Dolgozz rajtuk, hogy igazán boldog párkapcsolatban élhess.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden egyes jegye számára más-más karmikus feladatot rendeltek el az égiek. Egyeseknek a spontaneitásukon kell még dolgozniuk, míg másoknak toleranciát kell gyakorolniuk. Ismerkedj meg a saját feladatoddal!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ösztönösségednek és spontaneitásodnak a szexualitásban nagy hasznát veszed, a kapcsolat hétköznapjaiban azonban ugyanezek nem feltétlenül válnak a javadra. Hajlamos vagy anélkül cselekedni, hogy megpróbálnád beleképzelni magad a másik ember helyébe. Az így kialakuló vita - vagy pláne veszekedés - pedig különösen impulzívvá tesz.
Karmikus feladatod a türelem és önfegyelem gyakorlása, illetve a lelked mélyén megbúvó empatikus készség fejlesztése.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Mivel Bikaként a megszokott és a biztos közelebb áll hozzád, mint az új és az ismeretlen, rendkívül hűséges és megbízható vagy. Mivel azonban a biztonság iránti igényedből fakadóan kapcsolatodban is az egyszerűt és a rendszerest részesíted előnyben, előbb-utóbb megfakulhatnak az érzelmek, ami a közöttetek lévő kötelék meggyengüléséhez, illetve megszűnéséhez vezethet. Karmikus feladatod, hogy felülkerekedj a bejáratott sémákon. Vigyél több játékosságot és spontaneitást a hétköznapokba!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A változatosság rendkívül fontos számodra a párkapcsolatodban. Ha azt tapasztalod, hogy kezd eluralkodni rajta a rutin, újabb kihívások után nézel. Ettől még hűséges maradhatsz, csak éppen nem igazán vagy jelen a másik ember számára. Így azonban előbb-utóbb elveszítheted őt - ráadásul úgy érzed majd, hogy erre semmiféle okot nem adtál.
Karmikus feladatod, hogy megtanuld kezelni azokat a nem feltétlenül kellemes vagy izgalmas dolgokat, melyek minden kapcsolat törvényszerű velejárói.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként hűséges, ragaszkodó társ vagy - mindaddig, amíg a szád íze szerint történnek a dolgok. Ha viszont elégedetlenség ébred benned, hajlamos vagy a kommunikáció helyett a magadba fordulást, netán a manipulálást választani eszközként. Partnered pedig idővel belefáradhat abba, hogy különböző indirekt módokon próbálja kipuhatolni aktuális sértődésed okát. Karmikus feladatod, hogy girbegurba utak helyett a célirányost válaszd, azaz megtanuld szavakba önteni, illetve nyíltan felvállalni, ami bánt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Szolidáris és támogató társ vagy, ám esetenként túlontúl is önérzetes. A legjelentéktelenebb mondat vagy gesztus is elég ahhoz, hogy sértve érezd magad. Ilyenkor könnyen dühbe jössz, és egy kiadós veszekedéstől sem riadsz vissza. Partnered pedig értetlenül áll a kialakult helyzet előtt, hiszen ő csak humoros akart lenni, netán segíteni próbált. Karmikus feladatod, hogy megtanuld kordában tartani büszkeségedet és indulatosságodat. Érdemes volna néha egy kis önkritikát gyakorolnod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Kész vagy alkalmazkodni, adott esetben kompromisszumot kötni. Szűz jegyedből adódóan felbosszant viszont, ha a kialakított rend sérül. Ilyenkor felsorolod az összes kritikai észrevételt, amit addig magadban tartottál. Társad pedig erősen túlzónak érzi a reakciódat - hiszen nem tett különösebb rosszat, csak a zokniját hagyta a nappali közepén. Karmikus feladatod, hogy rugalmasabb légy, és tudomásul vedd, az emberek többsége kisebb jelentőséget tulajdonít a részleteknek.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mélyen érző emberként stabilan állsz a társad mellett. Hogy ő ezt nem feltétlenül így éli meg, annak az az oka, hogy nehezen mondasz nemet a barátnők, a főnök vagy az ismerősök kéréseinek teljesítésére. Szeretnéd megoldani az emberek problémáját - és ott segíteni, ahol csak tudsz. Nem csoda, ha partnered egy idő után úgy érzi, ő a legeslegutolsó a sorban, és voltaképpen nagyon jól megvagy nélküle. Karmikus feladatod, hogy megtanulj prioritást felállítani a dolgok, adott esetben az emberek között.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként erős hajlamod van arra, hogy dominanciára törj, így veled az együttélés hatalmi harc. A másik ember addig izgalmas számodra, amíg hajlandó vállalni a konfrontációt. Mihelyst leteszi a fegyvert, elveszíted az érdeklődésedet iránta. Az sem kizárt, hogy új társ után nézel, aki hajlandó veled huzakodni - és minden kezdődik elölről. Karmikus feladatod, hogy az egyenrangúság érvényesítésére törekedj a kapcsolatodban. A másik emberben ne a különbséget, hanem a hasonlóságot keresd.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az együttélés veled igen mozgalmas. Legszívesebben az egész világot megmutatnád partnerednek. A hétköznapi gondok azonban untatnak, sokszor fárasztanak, ezért mindig találsz valamilyen nagyvonalú megoldást, hogy ne kelljen velük túlságosan sokat foglalkoznod. Ezért partnered egy idő után úgy érezheti, hogy csak a vasárnapokon állsz mellette. Karmikus feladatod, hogy megtanuld: a kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, hogy ne fáradjon ki idő előtt.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Mindig nyílt lapokkal játszol. Ha nehézségek merülnek fel, készen állsz a tárgyalásra, és mindenféle önérzeteskedés nélkül elismered a hibáidat. Bakként csak akkor támadnak gondjaid, ha partnered részéről intenzív érzelmekkel találod szembe magad. Ugyanígy saját érzelmeid kimutatásához sincs érzéked. Emiatt partnered úgy érezheti, hogy nem szereted eléggé. Karmikus feladatod, hogy megtanulj kisebb jelentőséget tulajdonítani az intellektusodnak, és merj nagyobb mértékben hagyatkozni a szívedre.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kapcsolatodat teljes mértékben áthatja a nyitottság és a tolerancia, legalábbis a te részedről. Igényled a nagy mozgásteret, szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Az igazságosság jegyében természetesen partnerednek is nagy szabadságot adsz – amivel ő nem feltétlenül kíván élni. Ha nem sikerül közelíteni az álláspontokat, előbb-utóbb kisétálhat a kapcsolatból. Karmikus feladatod, hogy megtanulj kompromisszumot kötni, még akkor is, ha ezáltal szűkül valamelyest a mozgástered.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként egészen addig elégedett vagy a kapcsolattal, amíg partnered meg nem próbálja keretek közé szorítani a kettőtök életét, és nem vár el egyre több következetességet. Ilyenkor úgy érzed, csapdába estél, és igen igazságtalanul bánnak veled. Partnered pedig előbb vagy utóbb belefárad a sehová sem vezető, folytonos küzdelembe. Karmikus feladatod: gyökereket kell eresztened az anyagi világban, ami természetesen nem kevés állhatatosságot és kitartást igényel a részedről.

Ezt is szeretjük