Segítség, tetszik a pasim legjobb barátja!
Eláruljuk, hogy van-e kiút a kínos helyzetből
Így cselekedj, ha tetszik a párod legjobb barátja!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelmi háromszögek sosem végződnek jól, gondolj csak a filmes élményeidre, vagy irodalomórán szerzett tapasztalataidra.

Ha te is belezúgtál a pasid legjobb barátjába, de tanácstalan vagy, hogy mit tegyél, mi segítünk! A helyzet nem reménytelen, de nem is egyszerű.

Mérd fel a helyzetet!

Akaratlanul is megesik, hogy az ember lánya ahhoz a pasihoz kezd vonzódni, aki a párja legfőbb bizalmasa, azaz a legjobb barátja. Ez mindenképpen morális kérdéseket kelthet benned, hiszen valószínűleg senkit nem szeretnél megbántani, de az érzéseiknek parancsolni nem lehet. Ezért, mielőtt önostorozásba kezdesz, először mérd fel a helyzetet!

Tájékozódj, kölcsönös-e a vonzódás! A párod barátja is érdeklődik irántad, vagy ez csak egy olyan fellángolás, ami viszonzatlan marad?

Figyeld a jeleket, nevet-e a vicceiden, szeretne-e a közeledben lenni, esetleg kikéri-e a véleményedet. Esetleg próbáld őt elkerülni egy ideig, hogy meglásd, így is ő jár-e folyton a fejedben. Ezek a megoldások sok mindent eldöntenek.

Ha úgy látod, a barátságon túl semmiféle érzelmet nem mutat az irányodba, és te magad is ki tudod verni őt a fejedből, akkor az még a könnyebbik - de nem biztos, hogy a jobbik - eset. Így a párodat nem bántod meg, ugyanakkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy továbbra is szeretnél-e vele járni, hiszen valószínűleg nem vetettél volna másra szemet, ha minden rendben lenne köztetek.

Van kiút!

Ha viszont a jelek alapján úgy érzed, a pasid legjobb barátjának is fontos vagy és a gondolataidban csak ő jár, érdemes leülni vele és megbeszélni, hogyan legyen tovább. Ebben a szituációban ketten vagytok, nem kell egyedül magadra vállalnod a szakítás terhét.

Nyilván a párod először haragudni fog és látni sem akar majd benneteket, de ha okosan kezeled a helyzetet, akkor előbb-utóbb be fogja látni, hogy mindhármatoknak így a legjobb.

A lényeg, hogy eszedbe se jusson egyszerre két vasat tartani a tűzben, mert ezzel akaratlanul is megbánthatod mindkettejüket, sőt, akár a barátságuk is rámehet a dologra. Nem beszélve arról, hogy te magad is elvesztheted mindkettőjüket, amit valószínűleg a legkevésbé sem szeretnél.

Ezt is szeretjük