4 jel, hogy a pasi komolyan gondolja veled: vedd észre őket!

Nem vagy biztos abban, hogy komolyak a barátod szándékai? Vedd észre az árulkodó jeleket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha még csak a kapcsolatotok elején jártok a barátoddal, felmerülhet benned a kérdés, vajon ő is annyira komolyan gondolja-e a dolgot, mint te.

Szerencsére vannak jelek, amik - lehet, hogy a tudta nélkül, de - elárulják a szándékai súlyát. Vedd észre őket!

Minden idejét veled tölti

Ha passzívan vesz részt a találkozók szervezésében, esetleg neki mindegy, hogy mikor lát téged, és csak te próbálsz mindig hozzá igazodni, akkor lehet, hogy neki nem olyan fontos a kapcsolat, mint neked. Ám ha igyekszik az összes szabad percét rád szánni, és akkor is keres, amikor éppen elfoglalt, nyert ügyed van.

Persze az, hogy néha mást is csinál a veled való találkozásokon kívül, még nem jelenti azt, hogy nem vagy fontos neki, de ha jól érzi magát veled, és sokszor ő kezdeményezi, hogy töltsetek együtt egy kis időt, az jót jelent.

Azért vigyázzatok, hogy ne essetek át a ló másik oldalára, mert ha már az elején minden percben egymás nyakán lógtok, hamar ráunhattok a másikra. Egy kis külön töltött idő még meg is fűszerezi a dolgokat, hiszen minél jobban hiányoztok egymásnak, annál édesebb lesz a találkozás.

Bemutat a szüleinek

Ha a pasi hazavisz téged, és megismerheted a családját, akkor valószínűleg hosszú távra tervez veled, hiszen feltehetőleg nem tesz így minden lánnyal, akit megismer. Ezt a gesztust mindenképpen értékeld, és igyekezz úgy viselkedni, hogy belopd magad a család szívébe, hiszen remélhetőleg még sokszor fogtok találkozni.

Ha már egyébként is ismerted a szüleit, akkor is jót jelent, ha a srác meghív az otthonába, hiszen ez azt jelenti, szó nélkül felvállalja a kapcsolatotokat az ősök előtt is. Bár ebben az esetben könnyebb dolgod van, mint ha csak most találkoznál velük először, ilyenkor sem szabad elengedned magad - az új helyzet megköveteli, hogy tisztelettudó légy.

Bizalom és figyelem

Semmi sem mutatja jobban, hogy komolyak egy pasi szándékai, mint az, ha megbízik benned, és olyan dolgokat is elmond, amiket senki másnak. Sok srác nehezen nyílik meg, tehát, ha már ebben a fázisban vagytok, az pozitív jel.

Ugyanez fordítva is igaz - ha el mered neki árulni a titkaidat, ő pedig meghallgat téged, és emlékszik a dolgok részleteire, az azt jelenti, hogy figyel rád, és tényleg érdekli, amit mondasz. Jó jel az is, ha nemcsak a mondandódat jegyzi meg, hanem fontos dátumokat, a kutyád nevét vagy az unokatestvéred foglalkozását is.

Nem erőltet semmit

Ha a fiú nem sietteti a szexet, és megérti, ha azt mondod, még nem készültél fel, sőt, óvó figyelemmel, féltő aggódással vesz körül, az nagyon jót jelent. Ha ezt a megértést és a védelmező gesztusokat még olyan figyelmességek is kísérik, mint például apró ajándékok, virág vagy egy meglepetés randi, akkor teljesen biztos lehetsz benne, hogy menthetetlenül szerelmes.

Ezt is szeretjük