3 egyértelmű jel, hogy szerelmi bájital hatása alatt állsz
Ki itathatta meg veled?
Egy égetően fontos témára térünk most ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, szerelmes vagy valakibe, de kételkedsz benne, hogy az érzéseid maguktól jöttek volna, és valódiak lennének? Előfordulhat, hogy szerelmi bájital vagy varázslat áldozata vagy. Nem vicc, a spellshelp.com szerint tényleg lehet.

Nem tudjuk száz százalékig komolyan venni a témát, de rajtunk ne múljon: pontokba szedtük, hogy az oldal szerint mik a legfontosabb jelei annak, ha mágiával ejtettek szerelembe, és elmondjuk, miként szabadulhatsz tőle.

Hiperérzékenység

Az oldal szerint a túlérzékenység a leggyakoribb és leggyanúsabb jele annak, hogy szerelmi bájital vagy varázslat hatása alatt állsz. Ha ez társul a kétséges szerelem mellé, plusz rendszeres hangulatingadozást, önsajnálatot is észlelsz, nagy a valószínűsége, hogy te is csapdába estél.

A szerelmi mágia jeleit állítólag nem nehéz összekeverni a depresszióval, mert a hangulatváltozások mellett megjelenhetnek alvási, étkezési zavarok, rémálmok, sőt, olykor ismeretlen eredetű krónikus fejfájás is.

A saját személyiség háttérbe szorulása

Jellegzetes tünet, ha hirtelen csak a vélt szerelmedre fókuszálsz, minden idődet a róla való ábrándozás, a közös tervek szövögetése teszi ki, és közben teljesen elhanyagolod minden korábbi tevékenységedet. Sokkal inkább érdeklődsz az ő élete, hobbija, mint a sajátod iránt, feltűnően elhanyagolod a barátaidat, a családodat, helyettük olyan emberek társaságát keresed, akik valahogyan kapcsolódnak a rajongásod tárgyához.

Bizarr tárgyak a környezetedben

Ha a fenti jelek nem győztek volna meg, nézz körül egy kicsit a közvetlen környezetedben! Persze ha bájitalt itattak veled, annak már nincs nyoma, de a varázslat kellékeit még fellelheted: ilyen lehet például egy apró zsák só, vagy gyertyacsonkok a bejárati ajtó környékén. Ezektől mindenképpen szabadulj meg!

Így vedd le a varázslatot!

A honlapon arra is kitérnek, hogy hogyan szüntetheted meg a mágia hatását. Ha elég erős az elméd, harcolhatsz ellene, bár nem garantálnak teljes sikert, és azt javasolják, hogy inkább fordulj szakértőhöz, például egy boszorkányhoz.

Ezt is szeretjük