Ez a 10 dolog kell hozzá, hogy minden pasi téged akarjon: ezt mondják a tudósok

Egy új tanulmányból kiderül, mit tartanak vonzónak a pasik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dél-karolinai Egyetem professzora, Jeetendr Sehdev által végzett kutatásából kiderült, melyek azok a női tulajdonságok, amelyeket a legvonzóbbnak találnak a pasik. A listán egészen meglepő dolgok is szerepelnek.

Ha kíváncsi vagy, mi kell ahhoz, hogy meghódítsd a kiszemeltedet, ismerd meg a tudomány álláspontját a témában!

Sebezhetőség

A tanulmány szerint azok a nők, akik nem félnek kimutatni az érzelmeiket, gyengeségeiket, sokkal vonzóbbnak és elérhetőbbnek tűnnek a férfiak szemében, mint túlontúl erős társaik.

Bátorság

Ugyanakkor a hódításhoz szükség van arra is, hogy ha a helyzet megkívánja, ne félj cselekedni: a bátorság is előkelő helyet foglal el a listában.

Egyéniség

Bár a külső is számít, az egyéniség mégis letaszította a dobogóról a szépséget a legvonzóbb tulajdonságok listáján. A pasik számára fontos, hogy egy nőnek egyedi, érdekes személyisége legyen.

Szépség

Tagadhatatlan, hogy a külső sokat nyom a latban, ám ne feledd, hogy a szépség relatív, vagyis mindenkinek mást jelent, nincs klasszikus ideál, amitől ha eltérsz, már nem leszel vonzó.

Őszinteség

Az őszinteség az erények közé tartozik - ezt a férfiak is így gondolják a tanulmány szerint, sőt, ezt a tulajdonságot az intelligenciához kapcsolják. Ha nem vagy füllentős típus, már nagy előnnyel indulsz az ismerkedés során.

Becsvágy

A megkérdezett pasik több mint fele úgy gondolja, hogy szexi, ha egy nő pontosan tudja, mit akar az élettől, nagyra törő tervei, konkrét céljai és ambíciói vannak.

Spontaneitás

Emellett azonban nem árt, ha a lány el tudja engedni magát olykor, és nem zárkózik el a spontán dolgoktól, valamint nem jön zavarba, ha nem minden a terv szerint alakul.

Lelkiség

Ha nem is vagy érzelgős típus, egy kapcsolatban fontos, hogy tudj beszélni a lelki dolgokról, és kimutasd, hogy vannak érzelmeid, így nem meglepő, hogy a listában a lelkiség is helyet kapott - ez a pasiknak is nagyon fontos, még ha nem is hinnéd.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szenvedély

Ugyanígy a kapcsolat alapjai közé tartozik a szenvedély, és nem árulunk el újdonságot azzal, hogy ez fontos a férfiak számára is. A kutatásból kiderült, hogy a pasik kisebb eséllyel találnak szexinek egy olyan lányt, akiből hiányzik a szenvedély szikrája is.

Kísérletezés

Ha szeretsz új dolgokat kipróbálni, és alapvetően nyitottan gondolkodsz, nyert ügyed van a másik nemnél, ugyanis a tíz legszexisebb női tulajdonság között a kísérletezésre való hajlandóság is szerepel.

Ezt is szeretjük