Ha tartasz ilyet a hálóban, elkerül a szerelem: mit érdemes eltüntetned onnan?

Ezt a feng shui-tanácsot jó megfontolni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hogy az életed sikeres legyen a karrier terén, legyen elég pénzed, és a szerelem is összejöjjön, érdemes az ezeket bevonzó energiák megteremtése végett néhány feng shui-tanácsot megfogadni.

Ilyen a következő is, amely a szívügyekre vonatkozik. Nőként talán te is szereted a plüssjátékokat, ám sajnos a feng shui szerint nem jó, ha ilyeneket tartasz a hálószobádban.

Miért ne tarts plüssöket a hálóban?

A feng shui szerint bárminemű gyerekjáték, így a plüssök is hátrányosak lehetnek a szerelmi életre. Ennek oka, hogy mivel gyerekeknek gyártották őket, az ember gyermeki énjét erősítik, ami nem jó a kapcsolatnak, hiszen abban fontos, hogy valaki felnőttként gondolkodjon, viselkedjen, tudjon kommunikálni, problémát megoldani, és persze felnőttként érezni.

Párban tehát ezek a tárgyak ne legyenek a hálóban, de egyedül sem érdemes őket bent tartani, hiszen a felnőtt én az, aki az életébe szerelmet szeretne vonzani, ehhez egy felnőtt ént erősítő környezet szükséges. Ha a gyermeki ént erősítő játékok vannak a szobában, akkor a szerelem nagy eséllyel késlekedni fog.

Milyen egy szerelemvonzó otthon?

Ha további feng shui-tippek is érdekelnek a szerelemvonzó otthon tulajdonságait illetően, kattints a képgalériára!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük