Ez az 6 szín vonzza be a legtöbb pénzt: hogyan hozd ki belőle a maximumot?

Egyes színek a feng shui szerint pénzhozó erővel bírnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Otthonodba nemcsak azért érdemes tudatosan megválasztanod a színeket, hogy jól érezd magad a falak között, hanem azért is, hogy életedben minden zökkenőmentesen menjen.

A következőkben a pénzügyi helyzet javítására, stabilizálására olvashatsz tippeket.

A színek ereje

Minden szín, anyag és minta más energiákat hordoz, illetve más dolgokat vonz be a feng shui szerint. Ami a pénzügyeket és a színeket illeti, a legkedvezőbbek a zöld, a kék, a barna, a fekete és a mélysárga, illetve aranyszín. Ha ezeket a színeket részesíted előnyben az egész lakásban, nem foghatsz mellé, de a biztos hatás érdekében lakásod pénzterületére mindenképpen helyezz el ilyen színű bútorokat, tárgyakat, vagy válassz ide az említett árnyalatokban falszínt. Így anyagi helyzeted lényegesen javulhat, stabilizálódhat: jó fizetéshez, állandó munkahelyhez, fix bevételhez segíthetnek a színek jótékony energiái.

Hol van a lakás pénzterülete?

Egyszerű megtalálni, hol van a lakásod pénzterülete. Tájold be otthonod fekvését! A pénzterület annak délkeleti részére esik. Miután ezzel megvagy, kezdődhet a pénzhozó színek és pénzhozó tárgyak elhelyezése. Kellemes rendezkedést!

Szerelemhozó hálószoba

Hogyan tedd hálószobádat igazi szerelmi szentéllyé? Kattints képgalériánkra, és megtudhatod, mik a szerelemhozó hálószoba főbb tulajdonságai a feng shui szerint!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük