Most kell lottóznod? Nagyon szerencsés lesz a tanév első hónapja
Sokak számára sikeres lesz a szeptember, de lesz, akinek kevesebb szerencsét tartogat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vége a nyárnak, kezdődik az iskola - biztosan úgy gondolod, hogy ennél rosszabb már nem is lehetne.

Pedig a szeptember sokak számára csak jót tartogat, és olyasmik is megtörténhetnek, amire sohasem gondoltál volna.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Légy egy kicsit merész, lépj ki a szokásaid bűvköréből, sőt, ebben a hónapban az sem baj, ha beveted a színészi tehetségedet a kritikus szituációkban. Ha hajlandó vagy belemenni egy kis játékba, a szeptember lehet az év legsikeresebb hónapja számodra, legyen szó akár szerelmi kérdésekről, akár az iskoláról.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha valamilyen egészségügyi változást tapasztalsz magadon, ne bagatellizáld el a dolgot, irány az orvos! Szinte véletlenül új bizalmasra találhatsz egy olyan ember személyében, akiről nem gondoltad volna, hogy valaha is barátok lesztek. Az új kapcsolat azonban féltékenységet idézhet elő a régiekben, ezért érdemes egy kicsit jobban odafigyelned rájuk is.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Jobban kezdődik a tanév, mint azt vártad, tele vagy energiával, és úgy tűnik, a szerencse most melléd szegődött. Még az új ismeretségeid is szuperül alakulnak, mintha ösztönösen tudnád, kivel hogyan kell viselkedni. Vigyáznod kell azonban, hogy ne ess át a ló másik oldalára, ne játszd meg magad, és ne is bízd el magad, mert könnyen semmissé válhat az egész, amit szeptemberben felépítesz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nem kizárt, hogy hatalmas csalódással kezdődik a hónap: olyan valaki veszti el a bizalmad, aki kiemelt helyet kapott a szívedben. Most azonban minden adott, hogy a körülményekhez képest gyorsan összeszedd magad, ez esetben gyümölcsöző megoldás lehet, ha a tanulással tereled el a figyelmed, és így megalapozod az idei tanév sikerét.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Magad is meglepődhetsz, mennyire kezd megváltozni a hozzáállásod egy fontos kérdésben, a makacsságod azonban nem engedi, hogy ezt a környezeteddel is tudasd. Tedd félre a büszkeséged, és ne ragaszkodj foggal-körömmel a régi elveidhez, hiszen te is érzed, hogy nem mindig voltak megfelelők. Ha sikerül ezen túllépned, az év egész hátra lévő részét megváltoztathatod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nagyon vigyázz, hogy kinek mit mondasz, mert könnyen ellened fordíthatják! Ráadásul egy olyan ellenséged is ébredezik nyári álmából, akinek pont kapóra jönne egy jó kis pletyka rólad. Légy óvatos, és csak annak szavazz bizalmat, akinek tiszta szándékairól több oldalról is meggyőződtél. Figyelj az egészségedre, nem ártana egy alapos kivizsgálás!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mostanában egy kicsit elzárkóztál a külvilágtól, és mintha falat emeltél volna magad köré azok távoltartására, akik szeretnek. Ezt el kell kezdened lebontani, mielőtt késő lesz, mert ha mindenkit ellökdösöl magad mellől, nagyon hamar egyedül maradsz minden örömöddel és bánatoddal. Engedd meg a környezetednek, hogy törődjön veled, és viszonozd is!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egy porcikád sem kívánja a tanévkezdést, ráadásul türelmetlenebb vagy, mint általában. Az idegeidre mennek a tanárok és az osztálytársak, de akármilyen nehéz is, gyakorolj egy kis önfegyelmet, mert még olyat mondasz, amit később megbánnál. Sose kezdj piszkálódásba - amíg nem múlik el a morcos időszak, inkább vonulj vissza.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ne akarj mindent azonnal, mert könnyen beleeshetsz egy rossz döntés csapdájába. Légy körültekintő mind a hétköznapokon, mind a szerelmi életedben, és így elkerülheted a kapkodásból adódó hibákat. Légy türelmes, és mielőtt bármibe belemész, alaposan tájékozódj az üggyel kapcsolatban, hogy elkerüld a csalódást.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Úgy érezheted, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, és a beköszöntő ősz sem javít a hangulatodon. Pedig ideje összeszedni magad, és felébreszteni a szunnyadó pozitív énedet, hiszen minél jobban belelovallod magad a problémákba, annál több lesz belőlük, és annál nehezebben tudod majd megoldani őket.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha valaki nagyon erőteljesen próbálkozik, hogy a bizalmadba férkőzhessen, ne állj kötélnek, akármilyen rámenős is! Nem csalnak a megérzéseid, valóban rosszat akar. Olvass sokat a hónapban, mert olyasmikre bukkanhatsz a sorok között, amik segítenek helyre tenni magadban egy dolgot, ami régóta nyomaszt.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szeptemberben ne csalj a dolgozatoknál, ne szünetben írd meg a házit és ne próbálj átverni senkit, mert szinte biztos, hogy tetten érnek. Próbálj a háttérben maradni, és ne foglalj állást semmi mellett, ugyanis később felhasználhatják ellened. Egy kicsit balszerencsés lehet a hónap, de ha nincs mit a szemedre vetni, könnyen túl leszel rajta.

Ezt is szeretjük