4 idegesítő szokás a neten, amit azonnal abba kellene hagyni
A tipikus internetes szokások gyakran idegesítőek. Te melyiket utálod a legjobban?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet és elsősorban a közösségi oldalak használatával az általános viselkedési formák megváltoztak. Gyakran veszünk fel olyan idegesítő attitűdöket, amelyeket a valós világban nem feltétlenül alkalmaznánk.

Például láttál már olyan embert, aki egy vaskos fotóalbummal járt, hogy a napról napra készült fotóit megmutassa? Ugye, nem? Pedig ez is a legidegesítőbb szokások közé tartozik, amiket a neten elkövetünk. És nem csak ez, olvass tovább!

Ismerősök betagelése

Mindenkinek van legalább egy, de sokszor több olyan képe is, amit nem a nagyobb nyilvánosságnak szánt, különösen nem abban az értelemben, hogy még a neve is fel legyen tüntetve.

Ezért mások betagelése korántsem olyan jó ötlet, mint azt először gondolnád, nem mindenki örül neki, ha a neve olyan kép mellé kerül, amit vállalhatatlannak tart. Hagyd meg a lehetőséget ezeknek a személyeknek, hogy ők maguk döntsék el, akarják-e a jelölést, avagy sem.

Ennek egy másik változata, ha az embert úgy jelölik be egy képen, hogy nem is szerepel rajta. Ezzel általában a lájkvadászat a célja annak, aki tagelt - még szerencse, hogy letörölheted róla a nevedet, ha úgy látod jónak.

Erről ne posztolj!

Képeken tíz dolog, amiről soha ne posztolj Facebookon, mert később megbánnád!

Túl aktív instagramozás

Nincs azzal semmi baj, ha egészséges önbizalommal rendelkezel, és minden helyzetben megörökíted magad, a reggeli keléstől egészen a késő esti buliig, de lehetőleg ne töltsd fel magadról az összes elkészült képet, mert ez mások számára nagyon idegesítő lehet.

Nem beszélve arról, hogy ez már régen túl megy az önbizalom kérdésén, ettől inkább beképzeltnek fogsz tűnni. Ha valóban csináltál olyat, ami mások számára is érdekes lehet, akkor azt tedd ki, de a jelentéktelen és értelmetlen fotóáradatot szüntesd be!

Idegesítő hashtagek

Népszerű hashtegek használatával a saját hírnevedet növelheted, ugyanakkor a magadtól kreált szavak, amelyeknek jelentésével csak te vagy tisztában, kevésbé érdekesek mások számára. Ez abban az esetben különösen igaz, ha maguk a szavak nem több szóösszetételből állnak, hanem teljesen értelmek egy kívülálló számára. Egyszer-kétszer ez még vicces lehet, de hosszú távon inkább idegesítő.

Élet a Facebookon

Próbálj meg a Facebookon kívül is élni, mert a folyamatos posztolgatás senkinek nincs ínyére. Az idővonalat elöntő állandó idézetek, képek, megmondom a tutit típusú üzenetek nagyon zavaróak, különösképpen, ha nap mint nap szemben találja magát velük az ember. Jobb esetben csak az idővonalról tiltanak le az ismerőseid, ha a Facebookon éled az életed, rosszabban viszont törölnek a kapcsolataik közül.

Ezt is szeretjük