Meglepő dolog derült ki, amikor megpróbálták lemosni a kóbor kutyáról a festéket
A szemöldökös kutya különleges mintája segített abban, hogy hamar szerető otthonra leljen.

kutya-szemoldok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Betty egy nagyon különleges eb, aki ma már 3600 követővel rendelkezik az Instagramon, de története nem volt mindig ilyen vidám. Mindössze tíznapos volt, amikor járókelők az oroszországi Bratszk utcáin rátaláltak, és bevitték a legközelebbi menhelyre. A kiskutyán nem lehetett nem észrevenni a két fekete csíkot, ami a szeme fölött húzódott.

Megtalálói és a menhely dolgozói is azt hitték, hogy valaki rossz tréfát űzött szegény kölyökkel, és szemöldököt festett neki. Óvatosan megpróbálták eltávolítani a vonalakat, de amikor nem jártak sikerrel, rájöttek, hogy az valójában nem festék, hanem az eb bundájának egyedi mintája.

Jó helyre került a különleges kutya

Betty sorsa akkor fordult igazán jóra, amikor gondozói feltöltötték a róla készült fotókat az internetre, és sokan rögtön a szívükbe zárták a különleges állatot. Így volt ezzel egy fiatal nő, Oksana is, aki hamarosan ellátogatott a menhelyre, hogy örökbe fogadja Bettyt. Ahogy a karjába vette, a kutyus hozzábújt, és szinte azonnal elaludt: ekkor mindketten tudták, hogy összetartoznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük