Zöld macska járja a város utcáit: lefotózták, és tényleg ilyen színe van
Reklámfogás lenne a bulgáriai Várna utcáin kószáló zöld macska? Vagy talán valami véletlen folytán változott meg a bundája színe?

zold-macska
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azon már meg sem lepődünk, ha egy kutya és egy macska közös felfedezőútra indul a világ körül, de ilyen élénk zöld szőrű macskát eddig csak a mesékben láthattunk. Márpedig a várnai szőrmók valódi: bundája szinte kivilágít a többi utcai cicus mellől. A négyezer évvel ezelőtt, Egyiptomban háziasított állatnak számos különböző fajtája létezik: kitenyésztettek már kopasz és farok nélküli macskát is, de zöldet eddig sehol sem. 

A lakosok először bűncselekményre gyanakodtak: úgy gondolták, a cirmos garázdaság áldozata lett, helyi fiatalok között keresték a macskafestőt. A nyomozás során viszont kiderült, hogy senki sem felelős az egyedi bundáért: szegény pára csak egy nagyot szundított, szerencsétlenségére épp egy festékes vödörben. Azóta viszont úgy járja a várost, mintha mi sem történt volna, lehet, hogy a macskáknál idén nyáron a zöld szín lesz a divat? 

Nézd meg a videót is a különleges kóborkáról!

Arról nincs információ, hogy pontosan milyen összetételű festékről van szó, csak remélni tudjuk, hogy az eredeti szőrét nem roncsolja az új árnyalat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egyedi házi kedvencek

Több kirívó esetről is hallhattunk már, amikor az állatok valami egészen megdöbbentő külsővel rendelkeztek: Yogi gazdája szerint teljesen átlagos kutya, de a netezők ezzel nem értenek egyet. Neked mi a véleményed róla?

Ezt is szeretjük