Számold ki Hold-jegyed!

Ez a karmikus feladatod a szerelemben

Teljesítsd előző életedben gyökerező feladataidat, és boldogabb lesz a szerelmi életed!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint minden ember, te is azért születtél újra erre a világra, hogy teljesítsd korábbi inkarnációdban gyökerező karmikus feladatodat. Hold-jegyed kapcsolatban áll ösztöneiddel, energiái erősítik megérzéseidet.

Mindennek köszönhetően Holdad segít abban, hogy közelebb kerülj előző életed eseményeihez, illetve megmutatja, milyen karmikus rendeltetést kaptál a párkapcsolatban.

Nem tudod, melyik csillagjegyben áll a Holdad? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Kosként folyamatosan igényled a pozitív visszajelzést, miközben a legjobb szándékú kritikát is nehezen tűröd. Ez utóbbi esetben meglehetősen vehemensen adsz nyomatékot nemtetszésednek, ami teljesen feleslegesen generál konfliktust közted és a társad között. Pedig - mint azt már nyilván többször is megtapasztaltad - a viták állandósulása az egyébként jól működő kapcsolatokat is könnyen tönkreteheti. Igyekezz minél többször figyelembe venni társad véleményét, és keress megoldást a két ellentétes álláspont között!

Bika

Melegszívű és a végsőkig hűséges társ vagy, ám az érzelmi biztonságra való törekvésedben hajlamos vagy a mindenféle alap nélküli féltékenykedésre. Emiatt könnyen megbánthatod kedvesedet. Ha pedig valamilyen vélt vagy valós sérelem ér párod részéről, érzékenységednél fogva sokszor akár évekig is dédelgeted azt. Karmikus feladatod, hogy megtanulj bízni magadban - így a párodban és a kapcsolatotokban sem esik majd nehezedre megbízni. Mielőtt megorrolnál rá, gondolj bele, milyen sok jót kapsz tőle!

Ikrek

Ikrekként hajlamos vagy valamiféle racionalitást keresni érzelmeid mögött, ahelyett, hogy megélnéd vagy kimutatnád őket. Ám akár tetszik, akár nem, az érzések ott lapulnak lelked legmélyén, csak éppen nem veszel róluk tudomást. Így a társad szemében kissé következetlennek és hűvösnek tűnhetsz, holott egyszerűen csak félsz attól, hogy kiadd magad. Ha hosszú távú, boldog kapcsolatra vágysz, nem kerülheted el az önmagaddal való szembenézést. Nyilvánítsd ki mindazt, ami te vagy, önmagad és társad előtt egyaránt!

Sors vagy szabad akarat?

Szakértőnkkel készült videónkban arra az örök kérdésre keressük a választ, hogy a karma vagy a szabad akarat befolyásolja jobban a tetteket.

Rák

Rák-Holdként a belső biztonságérzet hiányából fakadóan túlságosan is ragaszkodhatsz társadhoz, ami hosszabb távon nyomasztóvá, fojtogatóvá válhat a számára. Ha pedig az ésszerűség határain belül lazít a közöttetek lévő szoros köteléken, te duzzogással, sértődéssel, szélsőséges esetben érzelmi zsarolással akadályozod meg ebben. Karmikus feladatod, hogy elfogadd, két önálló, felnőtt ember vagytok, akik nem egymás árnyékában, hanem egymást erősítve teljesedhetnek ki.

Oroszlán

Rendkívül fontos számodra, hogy a társad felnézzen rád. Ezért legtöbbször erősebbnek mutatod magad, mint amilyen valójában vagy. Ha ennek ellenére meginog a pozíciód, az érzelmi játszmáktól, esetleg a manipulációtól sem riadsz vissza. Mindez abból fakad, hogy nem szereted magad eléggé. Karmád által diktált feladatod, hogy felfedezd a szellemi-lelki értékeidet, és mutasd meg őket a társadnak is. Ne leplezd előtte sebezhetőségedet. Saját személyiségét vállaló emberként nagyot nőhetsz a szemében.

Szűz

Szűzként önmagadtól és a társadtól egyaránt sokat vársz. Megesik, hogy túlvállalod magad, és mélységesen megbántódsz, ha úgy érzed, társad nem méltányolja kellőképpen az erőfeszítéseidet. Tanulj meg időnként a pillanatban megmaradva örülni mindannak, amivel az élet elhalmozott, a boldogság ugyanis gyakran a látszólag jelentéktelen dolgokban rejtőzik. Ami pedig a kedvesedről való gondoskodást illeti, igyekezz megmaradni a reális határokon belül: csak olyasmit tégy, ami nem késztet túlzott áldozatvállalásra.

Mérleg

Mérleg Holdadból adódóan leginkább kapcsolatban élve teljesedsz ki. Megesik, hogy saját érdekeidet háttérbe szorítva alkalmazkodsz a másik emberhez, hogy a kettőtök közötti harmónia illúzióját fenntartsd. Mivel azonban a kapcsolat nem a kölcsönösségen alapul, előbb-utóbb összeomolhat. Karmikus feladatod, hogy megtanulj nemet mondani, és bizonyos fokig megőrizd a függetlenségedet. Mindezek által felértékelődsz társad szemében, ráadásul eljuthatsz a belső béke állapotába, amire mindig is vágytál.

Skorpió

Rendkívüli intenzitással szeretsz. Ugyanakkor hajlamos vagy a szélsőséges megnyilvánulásokra, és gyakran bonyolódsz hatalmi játszmákba. Első lépésben oldd fel magadban a feszültséget: vedd sorra az érzelmi terheidet, mint például az elutasítottságtól való félelem vagy a bizalom hiánya, és képzeletben engedd el őket. Gyakorold ezt minél többször, és figyeld meg: minél több lelki méregtől szabadulsz meg, annál inkább képes leszel az önátadásra. Így teljesítheted karmikus feladatod.

Nyilas

Tele vagy gyengédséggel és szeretettel, ám dinamikus, impulzív ember lévén gyakran meggondolatlanul reagálsz környezeted - például párod - megnyilvánulásaira. Ezzel olyan destruktív folyamatot indíthatsz el a kapcsolatodban, ami idővel visszafordíthatatlanná válik. Karmád által rendelt feladatod, hogy megtanulj kivárni, és csak akkor szólj vagy cselekedj, ha már tisztán látod ennek következményeit. Környezetedben és életviteledben egyaránt törekedj nagyobb strukturáltságra, erre szükséged lesz a belső békédhez.

Bak

Bak-Holdként őszinte és tartalmas kapcsolatra vágysz, ám kedvesed iránti érzéseidet olykor indirekt módon, főként gyakorlati jellegű dolgokban nyilvánítod ki. Több fronton is helytállva minél nagyobb mértékben veszed ki részed a közös feladataitokból - holott a társad sokszor egy kedves szóval is beérné. Így a legjobb szándékod ellenére is maradhat közöttetek némi távolság. Karmikus szerelmi feladatod, hogy ahelyett, hogy túlhajszolnád magad, inkább hozd többször tudomására az érzéseidet!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő

Egyfelől folyamatosan igényled a változásokat, másfelől viszont nagyon is vágysz a stabilitásra. Ebből az ellentétből fakadnak hangulatingadozásaid és következetlen megnyilvánulásaid, melyeket bizony nem könnyű kezelni párodnak. Olyannyira nem, hogy idővel végképp belefáradhat a sziszifuszi küzdelembe. Karmád által diktált feladatod, hogy mielőtt bármit teszel, mindig tudatosítsd az aktuális lelkiállapotodat. Ez megóv attól, hogy olyasmire ragadtasd magad, amit később megbánnál.

Halak

Gyengédséged, önzetlenséged és segítőkészséged révén te lehetnél az ideális társ. A problémát az okozza, hogy kellő önbizalom híján a másik emberen keresztül tapasztalod meg önmagad, azaz lényegében az ő energiáiból élsz, ami hosszabb távon terhessé válik a számára. Ráadásul a te lelki-szellemi fejlődésedet is hátráltathatja, ha külső forrásra hagyatkozol. Karmikus feladatod a kapcsolatban, hogy nagyobb részt vegyél ki közös életetek gyakorlati dolgaiból! Minden sikeresen megoldott feladat magabiztosabbá és önállóbbá tesz.

Cikkünk Fritz Riemann Útmutató asztrológia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük