Karmaporszívózás: a legdurvább ezoterikus átverés

Ha meg akarsz szabadulni negatív karmádtól, nincs más dolgod, mint kiporszívóztatni az aurád?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyugati világban a spirituális, illetve vallási dolgok sokat veszítettek jelentőségükből, helyüket a kézzelfogható tények, a materializmus vette át. Ebből adódóan sok ezoterikus tanítást szkeptikusan fogadunk, ám vannak olyanok, melyek szép lassan bekúsznak a hétköznapokba: az utóbbiak közé tartozik a karma fogalma. Jelentését, ha nem is ismered pontosan, a kifejezést minden bizonnyal használtad már.

Ha például nem működik a párkapcsolatod, vagy életed más területén érnek sorozatos kudarcok, talán eszedbe jut, hogy a problémák hátterében esetleg karmikus okok állnak. Mivel azonban a karma fogalmát egyfajta anyagelvű homály övezi, a helyzet kedvező feltételeket teremt az okkult tudományokkal visszaélők számára. Így történhet meg, hogy egyes svindlerek ma már porszívózzák a karmát.

Nyugat és kelet - a karma tükrében

A nyugati világban sokan tartják úgy, hogy életük megismételhetetlen, egyszeri lehetőség. Esetleg halványan hisznek még a mennyországban - ahová haláluk után kerülhetnek -, azt azonban már nehezen képzelik el, hogy jelenlegi életüket korábbiak előzték meg. És valószínűleg még zavarba ejtőbb az a gondolat, hogy a mostani megtestesülést még továbbiak követhetik - ami a jelenlegi inkarnáció függvényében változhat.

Ezzel szemben keleten - elsősorban Indiában és Tibetben - az emberek világképébe sokkal inkább belefér az újjászületés, a lélekvándorlás gondolata. A karma számukra ok-okozat törvénye, mely szó szerinti fordításban cselekvést jelent. Minden egyes cselekedet bizonyos következményt von maga után, így minden tett karmikus hatással jár.

Kizárólag a buddhák - vagyis a megvilágosodottak - képesek olyan tetteket véghezvinni, melyek nem idéznek elő karmikus következményt, vagyis tökéletesen tiszták. A többi ember negatív karmát teremt az olyan cselekedetekkel, mint a pletyka, az egoista tettek, illetve pozitív karmát idéz elő önzetlenséggel, elégedettséggel vagy éppen őszinteséggel.

17 érdekes tény a titokzatos Tibetről

Nézegess képeket!

Elolvasom

Karmaporszívózás - karmatisztítás nyugaton

A felhalmozott negatív karmától sokan szabadulni szeretnének - lehetőség szerint minél egyszerűbben és gyorsabban. Ezoterikusok régóta foglalkoznak karmatisztítással, annak ellenére, hogy a karma oldásáért minden ember önmaga felel. Amíg csak hasznos tanácsokkal látnak el, utat mutatnak, nincs is probléma, ám vannak, akik ennél messzebbre mennek, és porszívózzák a karmát.

A művelet azzal kezdődik, hogy megvizsgálják az aurádat: ez legegyszerűbben a testedet körülvevő tér letapogatásával történhet meg. Az eljárásnak köszönhetően villámgyorsan megállapítást nyer, hogy egyértelműen karmikus okai vannak annak, hogy nem talál rád a szerelem, boldogtalanná tesz a munkád, illetve nem leled a helyed a világban. Szerencsére azonban némi anyagi juttatásért cserébe mindez pillanatok alatt megoldható. A karmaoldó egyszerűen fogja a porszívót, és megtisztítja aurádat a negatív karmától. Te pedig mindennek hatására boldogabb ember leszel, mit számít, hogy pár ezer forinttal szegényebben mész haza.

Mit kell tudnod a karmáról?

Asztrológus szakértőnkkel készített videónkból még többet megtudhatsz a karmáról, arról, hogyan ismerheted fel karmikus feladatodat, illetve hogyan tisztíthatod meg valójában a karmádat.

Hogy tisztíthatod meg a karmád?

Rendkívül egyszerű lenne, ha a negatív karmától háztartási gépek segítségével megszabadulhatnál, ám sajnos nem ez a helyzet. Hogy milyen lesz a karmád, egyedül rajtad múlik. Azokat a korlátokat, melyek jelenlegi életedben gátolnak, te alkottad. A karma azonban nem egyenlő a végzettel, változtathatsz rajta.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Amennyiben tudatosan törekszel arra, hogy cselekedeteidet pozitív energiák - kedvesség, bölcsesség, empátia - hassák át, úgy pozitív karmát teremtesz, ami egy boldogabb élet alapjait adhatja. Ha meg akarod tisztítani a karmádat, mind a munkádban, mind magánéletedben olyan elveket kell szem előtt tartanod, mint a becsületesség, a nyíltság vagy az önzetlenség.

Ezt is szeretjük