Válassz egy számot! - Elárulja, mi vár rád a következő hónapban

A számok sok mindent elárulhatnak a jövődről. Nem kell mást tenned, mint gondolnod egyre.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint a számok nemcsak különböző jelentéseket, de jóslatokat is hordozhatnak. Akár álmodban bukkannak fel, akár a mindennapok során köszönnek folyton vissza, akár választásként jelennek meg, érdemes figyelned az üzenetükre.

Gondolj egy számra, de ne mérlegelj sokat, csak jegyezd le azt, ami elsőre eszedbe jut. Ha két- vagy többjegyű számról van szó, addig add össze a számjegyeket, míg egy számjegy lesz a eredmény. Ha megvagy, olvasd el az elemzést!
 

1-es

Ha az 1-est választottad, nem kizárt, hogy vezető szerep várományosa vagy életed valamely területén, és kisugárzásod is hozzájárul ahhoz, hogy a többiek elfogadják ezt. Ha úgy veszed észre, mostanában többször megakad a szemed az 1-es számon, ne késlekedj! Eljött az ideje, hogy valóra váltsd elképzeléseidet.
Vállalj fel mindent, amit a magad számára fontosnak tartasz, és októberben bátran kísérletezz új dolgokkal a szakmádban is!

2-es

Ha a 2-es számra fókuszálsz, az azt jelzi, hogy talán túlságosan sok felelősséget vállaltál másokért az elmúlt időben, de arra is utalhat, hogy olyan kompromisszum előtt állsz, melynek során esetleg túl sokat áldozol fel. Fontos, hogy neked is megérje a döntés, és ne csak a másik félért vállald. Szánj elég időt és energiát magadra, testi, lelki és spirituális szinten is. Belül keresd a választ, ne kívül.

3-as

A 3-as szám arról árulkodik, hogy kreatív időszak előtt állsz. Használd a leleményed és a képzelőerőd, melyek révén teremthetsz, illetve újjávarázsolhatod a környezeted. Ne fogd vissza magad akkor se, ha úgy érzed, túl merész ötleteid támadnak, hiszen bármibe fogsz, hidd el, siker koronázza majd. Jót tesz, ha nem ülsz mindig otthon. Mozdulj ki, sétálj egyedül, de csinálhatsz közösségi programokat is.

4-es

A 4-es lényege a stabilitás. Ha a fenti számot választottad, az azt jelzi, hogy a következő időszak állandóságot vagy változatlanságot hoz - hogy mindezt pozitívumként vagy negatívumként éled meg, az rajtad múlik. A 4-es anyagi, egzisztenciális stabilitást is ígér, de nem árt, ha ennek érdekében jobban odafigyelsz a pénzügyeidre. Érdemes fejlesztened a kitartásodat, a hosszú távú célok lebegjenek a szemed előtt!

5-ös

Ha az 5-öst választottad, nem kizárt, hogy igazi kalandjárat vár rád, melynek során új élményekkel gazdagodhatsz, illetve rengeteg új embert ismerhetsz meg. Ez az időszak különösen alkalmas arra, hogy tanulj valami újat, és akár szellemileg, akár fizikailag akarod magad formába hozni, most megteheted. Ha vállalsz némi kockázatot, az meghozza gyümölcsét!
 

6-os

Ha a 6-os jutott először az eszedbe, lehetséges, hogy a következő időszak próbára teszi az empátiádat, és szükséged lesz a problémamegoldó készségedre. Talán többen is megkeresnek különféle gondjaikkal - ne utasítsd el azt, aki számít rád, mert úgy oldhatod meg a karmikus feladataidat, ha vállalod, hogy segítesz. Nem szabad azonban mindent készpénznek venned, most sokat gyakorolhatod, hogy átlásd az adott probléma egészét.

7-es

A 7-es a felfedezés száma, és azt jelzi, hogy nem ártana a dolgok mélyére nézned. Kezdetnek ásd bele magad abba, amivel szívesen foglalkozol, és kis idő múlva arra is rájöhetsz, hogyan oszd meg ezt a dolgot a nagyvilággal. A következő időszakban több egyedül töltött óra vár, melyek során megtapasztalhatod a magány áldásait. Alkoss, tanulj vagy meditálj - megláthatod, mennyi előnyöd származik majd mindebből.

 

 

8-as

Ha a 8-ast választottad, a következő időszakban tele leszel energiával. Rengeteg ötleted támad, és mindehhez valószínűleg rendkívüli eltökéltség társul. Ott is megláthatod a lehetőséget, ahol másnak eszébe sem jutna keresni, csak ne ess bele a halogatás csapdájába. Az ősz kezdete remek időszak arra, hogy picit elgondolkozz azon, mit tehetsz céljaid elérésének érdekében. Olyan dolgokat vihetsz véghez, melyek növelik a magabiztosságod.

9-es

A 9-es minden számot magában foglal - azt sugallja, hogy számodra eddig ismeretlen, de fontos tanítást ismerhetsz meg, vagy azt, hogy az életbölcsességedet érdemes megosztanod másokkal. Talán döntened kell arról is, hogy kit és mit szeretnél megtartani a jövőre nézve, minden mást pedig hátrahagyni kényszerülsz. De ne csüggedj, ez utóbbiak nem véletlenül nem szerepelnek életed további részében.

Ezt is szeretjük