Örökre magányos leszel? Ezt látnod kell, ha attól félsz, hogy végleg egyedül maradsz
A szakítást nem egyszerű átvészelni, de nem lehetetlen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szakítás mindkét fél számára nehéz, de annak még inkább, aki még szereti a másikat az elváláskor. Ilyenkor úgy érzed, folyton hiányzik, nem tudod elfelejteni, és örökre magányos leszel - ez a reakció természetes, de nincs alapja.

Adunk néhány tippet, ami abban segít, hogy kevésbé szenvedj addig is, amíg túl leszel a volt pasidon, és továbblépsz, mert hidd el, eljön ez az időszak is.

Érdemes-e az újrakezdésben reménykedni?

A szerelem olyasmi, amit az ember nem tud józan ésszel befolyásolni. Azt biztosan magadtól is tudod, hogy jobb lenne neked, ha elfelejtenéd ezt a srácot, de sajnos ez nem megy parancsszóra.

Ha valóban annyira fontos neked, megpróbálhatod, hogy beszélsz vele, és megkérdezed, miért nem érezte jól magát ebben a kapcsolatban, és volna-e rá esély, hogy újra kezdjétek.

De azt tudnod kell, hogy az érzelmeit ő sem tudja befolyásolni: lehet, hogy kedves és szép lánynak talál, akivel a józan esze szerint együtt kellett volna maradnia, de nem tud változtatni azon, amit érez - vagy amit nem.

Tereld el a figyelmed!

A legjobb, amit tehetsz, ha megpróbálod lekötni az energiáidat: találj magadnak valamit, amiben örömödet leled, amivel el tudod terelni a gondolataidat, például iratkozz be valamilyen edzésre, fuss néhány kört a ház körül, vagy kezdj el fotózni minden vidám dolgot a környezetben. Sajnos a szakítással való fájdalom együtt jár a szerelemmel, ezt az időszakot egyszerűen túl kell élni valahogy, és várni, hogy múljon a fájdalom.

Arra pedig ne is gondolj, hogy örökre magányos maradsz: szerelmi csalódás mindenkit ér, és a legtöbbünket nem is egy - ettől persze még nem könnyebb elviselni, de vigasztalhat a tudat, hogy ha igyekszel boldogan, vidáman és aktívan élni egyedül is az életedet, az igazi is hamarabb rád talál majd, mint ha otthon búslakodsz a szobádban olyasvalaki után, akit nem neked szántak.

Ezt is szeretjük