3 pasidolog, amin felháborodsz, pedig bóknak is vehetnéd
Sok vita forrása lehet, ha félreértitek egymást a pasival. Íme, három gyakori példa!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nemek közti különbségek a gondolkodásmódban is megnyilvánulnak, és az ebből adódó félreértések felesleges vitákhoz vezetnek.

Te is túlreagálod az alábbi dolgokat? Pedig nem kellene, mert a pasi nem úgy gondolja őket, ahogyan te hiszed.

Ha az anyukájához hasonlít

Sokan rögtön menekülőre fogják, ha a fiú szájából elhangzik a rettegett mondat: az anyámra emlékeztetsz. Ebből arra következtetnek, hogy a pasi anyuci kisfia, aki sohasem lesz képes elszakadni a szüleitől, teljesen önállótlan, és csak arra kell neki a barátnő, hogy kiszolgálja, és anyáskodjon felette.

Pedig a pasi inkább arra céloz ezzel, hogy hasonlítasz arra a nőre, aki hosszú ideig az egyetlen és a legfontosabb volt az életében, rendelkezel olyan tulajdonságokkal, amelyek a szemében igazi értéket képviselnek, és amellett, hogy szeret, fel is tud nézni rád.

Jelek, hogy már nem szeret

Ha úgy érzed, hogy a srác viselkedése vagy bizonyos, irányodba tett gesztusai már nem a régiek, figyelj oda a testbeszédére, mert érzelembeli változásokról árulkodhat.

Ha fantáziál rólad

A legtöbb lány kifejezetten sértőnek találja, ha megtudja, hogy a pasinak 18-as karikás gondolatai vannak vele kapcsolatban, és azonnal disznónak titulálja a srácot. Persze minden kapcsolat fontos alapköve a tisztelet, de ha a fantáziák normális kereteken belül maradnak, természetesnek tekinthetők, sőt, bóknak vehetők, hiszen azt jelzik, hogy a fiú teljesen odavan érted, és még akkor is rád gondol, ha egyedül van.

Ha nem féltékenykedik

A túlzott féltés sem jó dolog, de olykor jólesik az embernek, ha - egészséges szinten - kifejezi a másik, hogy bizony féltékeny egy kicsit. Biztosan téged is rosszul érint, ha a pasit látszólag nem zavarja, ha más is megnéz téged az utcán, sőt, talán még tetszik is neki a dolog.

Pedig ez annak a jele, hogy büszke rád, és tisztában van vele, hogy milyen szerencsés, amiért a többi érdeklődő közül őt választottad, ráadásul bízik benned. Persze más a helyzet, ha akkor is közömbös marad, amikor valaki egyértelműen és kitartóan próbálkozik nálad.

Ezt is szeretjük