A szakállas kutyát imádja az internet: nem is csodáljuk a képek láttán
Nem mindennapi külsővel hódítja meg a szíveket a kutyus.

szakall
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakáll még a legaranyosabb, babaarcú férfiból is igazi macsót tud varázsolni, nem véletlenül lett az elmúlt években akkora divat az arcszőrzet. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak az emberekk körében tett szert nagy népszerűségre ez a viselet: a legmenőbb kutyák is így hódítják meg a szíveket.

Az Oroszországban élő, Nuts névre keresztelt kutyus is ezért lett az internet egyik nagy kedvence. Kis termete és morcos arca mellett nagyon viccesen fest az arcszőrzet, amit az évek alatt növesztett.

Találó becenevet kapott a kutyus

Bár a belga griffonoknál nem ritka, hogy a pofa területén több szőr növekszik, mint a test más részein, Nuts még a fajtársait is lekörözte különleges szakállával. Az online térben szerzett rajongói egy idő után Csubakkának kezdték nevezni a kis szőrmókot. A gazdájának, Tatiana Kovalenoknak először fel sem tűnt kis kedvence különleges tulajdonsága, azt hitte, a kutya fajtájából adódóan néz ki így. A követők hívták fel figyelmét az aranyos szakállra, miután egyre többet posztolt róla az Instagramon.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük